Ρέι Άλεν: «Δεν κρατάω κακία σε κανένα συμπαίκτη μου στους Σέλτικς»

Ρέι Άλεν: «Δεν κρατάω κακία σε κανένα συμπαίκτη μου στους Σέλτικς»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Ρέι Άλεν: «Δεν κρατάω κακία σε κανένα συμπαίκτη μου στους Σέλτικς»

bet365

Ο Ρέιλ Άλεν τόνισε για μία ακόμη φορά πως δεν τρέφει άσχημα συναισθήματα για τους πρώην συμπαίκτες του το 2002 στους Σέλτικς.

Ποιος θα περάσει πρώτος τη γραμμή τερματισμού; Δοκίμασε την τύχη σου και διεκδίκησε ένα Opel Adam και πολλά ακόμα πλούσια δώρα (21+)!

Το καλοκαίρι του 2012 ο Ρέι Άλεν αποφάσισε να αφήσει τη Βοστώνη για χάρη του Μαϊάμι και των Χιτ. Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν ελεύθερος εκείνη την εποχή και παρά τις πιέσεις των Σέλτικς για να μείνει και να συνεχίσουν την καταπληκτική τους πορεία, αποχώρησε.

Αρκετοί παίκτες εκείνης της ομάδας τον κατηγόρησαν και εξέφρασαν αρκετές φορές τη δυσαρέσκειά τους για τον Άλεν. Μάλιστα ο Ραζόν Ρόντο είχε αποκαλύψει πως οι Σέλτικς σκέφτονταν να τιμήσουν την πρωταθλήτρια ομάδα του 2008 και δεν είχαν σκοπό να καλέσουν τον βετεράνο σουτέρ.

Ο Ρέι Άλεν πάντως ανέφερε πως, «δεν έχω πει οτιδήποτε αρνητικό για τους συμπαίκτες μου στους Σέλτικς εδώ και 5-6 χρόνια. Μου φαίνεται για την ακρίβεια πως δεν έχουν περάσει ούτε 2 χρόνια από τότε που παίζαμε μαζί. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα και το κάναμε όλοι μαζί. αυτό το δέσιμο δε θα μου το πάρει κανείς. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν».

 

NBA Τελευταία Νέα