Έρχεται ο Οκερέαφορ για την Κύμη

Κάτια Πετροπούλου
Έρχεται ο Οκερέαφορ για την Κύμη

bet365

Ο Τέντι Οκερέαφορ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Μεγάλια Βρετανία στο Eurobasket και από την επόμενη εβδομάδα θα είναι στην διάθεση της Κύμης.

Την φανέλα της Κύμης ετοιμάζεται να φορέσει ο Τέντι Οκερέαφορ!

Ο 25χρονος γκαρντ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Μεγάλη Βρετανία στο Eurobasket και, αφού ξεκουραστεί λίγες ημέρες, θα τεθεί στην διάθεση του Γιάννη Καστρίτη.

Η ανακοίνωση:

«Ο Teddy Okereafor ολοκλήρωσε εχθές (07/09) την παρουσία του στο Eurobasket 2017, με την Εθνική ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας να χάνει από την Ρωσία και να αποκλείεται από την συνέχεια της διοργάνωσης. Μπορεί λοιπόν η ομάδα του να αποχώρησε από το Eurobasket χωρίς να καταφέρει να πετύχει νίκη, ο ίδιος ο Okereafor όμως φρόντισε με τις εμφανίσεις του να… αφήσει το στίγμα του στην διοργάνωση. Ο γκαρντ της Κύμης σε 5 παιχνίδια είχε 9,6 πόντους, 4,6 ασίστ και 4,2 ριμπάουντ κατά μ.ο. , σουτάροντας μάλιστα με ποσοστό 50% έξω από την γραμμή των τριών πόντων! Το καλύτερο του ματς το πραγματοποίησε απέναντι στην πολύ δυνατή Σερβία, όταν σε 32 λεπτά συμμετοχής πέτυχε 17 πόντους και έδωσε 4 ασίστ, ενώ απέναντι στην Λετονίασημείωσε 12 πόντους και μοίρασε 9 ασίστ. Ο Άγγλος παίκτης αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στην χώρα μας για να τεθεί στην διάθεση του προπονητή του ΓΣ Κύμης κ. Γιάννη Καστρίτη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα