Πρώτη φιλική νίκη για το Ρέθυμνο

Gazzetta team
Πρώτη φιλική νίκη για το Ρέθυμνο

bet365

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε το Ρέθυμνο, κερδίζοντας με 85-65 το Ηράκλειο στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη».

Η ομάδα του Νίκου Βετούλα, αν και κουρασμένη έδειξε πάθος και όρεξη για δουλειά στο πρώτο φιλικό «ξεμούδιασμα». Ο κόουτς του Ρεθύμνου είχε την ευκαιρία να δει σε συνθήκες παιχνιδιού τους παίκτες του, δοκιμάζοντας παίκτες και σχήματα, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια.

Μοναδικοί απόντες από την αναμέτρηση ήταν οι Γιαννόπουλος και Παναρετάκης, οι οποίοι δεν έπαιξαν λόγω τραυματισμών. Πρώτος σκόρερ για το Ρέθυμνο ήταν ο Μούντι με 16 πόντους, ο Χριστοδούλου ακολούθησε με 12, ο Ντάνιελς με 11 και ο Ρόμπερτσον με 10 πόντους.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Τα δεκάλεπτα: 24-17, 41-31, 64-49, 85-65.

Ρέθυμνο CRETAN KINGS (Βετούλας): Χριστοδούλου 12(2), Ντάνιελς 11(1), Γκούντγουιν 9, Δραγάτης 4, Μέντλοκ 7(2), Κώττας 3, Ράιτ 7, Μούντι 16(2), Ρόμπερτσον 10(2), Θεοδωρίδης 6(2).

Ηράκλειο (Μακράκης): Λάκκας 11(1), Μαραγκουδάκης, Μποχωρίδης 9(1), Παπαδάκης 6, Λιανός 11(1), Πρωτογεράκης, Γουμενάκης, Χάλαρης 8(2), Σταμπουλής 12, Κίτσος 3(1), Πετράκης 5.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Νίκος Βετούλας επισήμανε: «Ήταν ένα παιχνίδι που το χρειαζόμασταν μετά από αρκετό καιρό προετοιμασίας, ώστε να μπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Σίγουρα είδαμε κάποια πράγματα που μας ικανοποίησαν και κάποια όχι. Είναι πολύ νωρίς για οτιδήποτε. Εμείς θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς. Σίγουρα η διάθεση των παιδιών ήταν κάτι που μας ικανοποίησε.

Τώρα μπροστά μας έχουμε το δυνατό τουρνουά στη Θεσσαλονίκη όπου θα αντιμετωπίσουμε πολύ καλές ομάδες και θα δούμε τις αδυναμίες μας. Δυστυχώς δεν θα έχουμε τους Γιαννόπουλο και Παναρετάκη, με το ροτέισον να είναι περιορισμένο, ενώ τα καινούρια παιδιά θα αντιμετωπίσουν ομάδες που θα βρουν μπροστά τους στο πρωτάθλημα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα