Παναθηναϊκός - Kαστοριά 83-53

Παναθηναϊκός - Kαστοριά 83-53

Στέλλα Παπαδοπούλου
Παναθηναϊκός - Kαστοριά 83-53

bet365

Με τους Μήτογλου (18), Λοτζέσκι (13) και Γκέιμπριελ (10) να είναι διψήφιοι ο Παναθηναϊκός πήρε φιλική νίκη απέναντι στην Καστοριά (83-53).

Οι «πράσινοι» ξέφυγαν από το πρόγραμμα της προετοιμασίας και πήραν φιλική νίκη απέναντι στην Καστοριά στο κλειστό του Άργους Ορεστικού (83-53) το βράδυ της Τετάρτης (6/9).

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Οι Ντίνος Μήτογλου ήταν ο πρώτος σκόρερ με 18 πόντους, ο Ματ Λοτζέσκι σταμάτησε στους 13 με τρία τρίποντα, ενώ ο Κένι Γκέιμπριελ είχε 10 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 20-14, 51-24, 68-32, 83-53
Παναθηναϊκός (Πασκουάλ): Όγκαστ 7, Καλαιτζάκης 8 (1), Μποχωρίδης 3 (1), Λοτζέσκι 13 (3), Ρίβερς 4, Σίνγκλετον 9 (1), Βουγιούκας 4, Γκέιμπριελ 10 (1), Μήτογλου 18 (2), Ντένμον 7 (1), Παπαντωνίου, Σακελλάριου

«Αρκετά θετική η εικόνα της ομάδας»

Ο συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ, Νίκος Παππάς, ανέφερε στο paobc.gr για τη φιλική νίκη και την προετοιμασία: ««Αυτό το φιλικό προετοιμασίας έγινε πιο πολύ για να αποφορτιστούν από την καθημερινότητα. Δεν είναι για να βγάζουμε συμπεράσματα σε αυτή την εβδομάδα της προετοιμασίας που βρισκόμαστε. Σκοπός είναι περισσότερο η ανάπτυξη της φυσικής κατάστασης και να μπαίνουμε σιγά-σιγά σε παιχνίδια πέντε εναντίον πέντε και συνεργασιών.

Η εικόνα της ομάδας είναι αρκετά θετική, καθώς όλοι οι παίκτες έχουν διάθεση, δείχνουν ότι αφομοιώνουν γρήγορα τα πράγματα που κάνουμε στην προπόνηση και από εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε και για να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητα. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τη διάθεση που δείχνουν τα παιδιά και μέσα στην προπόνηση αλλά και με το κλίμα που δημιουργείται μεταξύ τους, αφού βλέπουμε ότι υπάρχει καταπληκτική ατμόσφαιρα.

Οι σχέσεις μεταξύ τους είναι σε πάρα πολύ καλό σημείο και βοηθάει και το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες έχουν μείνει στην ομάδα. Υπάρχει ένας κορμός, ο οποίος προσπαθεί να εντάξει και τα νέα παιδιά που έχουν έρθει, τα οποία είναι κι αυτοί πάρα πολύ καλοί χαρακτήρες».».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα