Παπανικολάου: «Δεν ήρθε κανείς εδώ για διακοπές!»

Gazzetta team
Παπανικολάου: «Δεν ήρθε κανείς εδώ για διακοπές!»

bet365

Ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε πως η Εθνική δεν πήγε στο Eurobasket για διακοπές, ενώ ανέφερε πως στο τέλος του ματς με την Πολωνία φάνηκε ο χαρακτήρας της ομάδας.

Η Ελλάδα προκρίθηκε στους «16» του Eurobasket και ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε πως στο τέλος του παιχνιδιού με την Πολωνία φάνηκε ο χαρακτήρας της ομάδας.

«Ήταν εξαιρετικός ο Παπαγιαννης, ο Σλουκας, ο Καλάθης και όλοι οι συμπαίκτες μου. Πιστεύω είμαστε ομάδα με τα καλά και τα κακά της, αλλά είμαστε ομάδα και όλοι μαζί κρινόμαστε και όλοι μαζί παίρνουμε τα εύσημα. Περάσαμε, είμαστε χαρούμενοι αλλά προχωράμε. Πάμε για το πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι. Για εμάς τα νοκ άουτ ξεκίνησαν από σήμερα. Ούτε μεγάλα λόγια ούτε τίποτα. Δεν φτάσαμε στη κορυφή του βουνού, στις 16 καλύτερες ομάδες περάσαμε και πάμε για το καλύτερο.

Μπάσκετ είναι και όλα μπορούν να συμβούν. Όλοι πιστεύουν στην ομάδα και στο ότι θα κάνει κάτι καλό στο παιχνίδι. Δεν υπήρχε άγχος, αλλά θέληση για κάτι καλό και για την πρόκριση. Στο τέλος φάνηκε ο χαρακτήρας της ομάδας. Όλα μετράνε. Όταν μπαίνουν είναι καλό και όταν έχεις καλή ροή στο παιχνίδι βρίσκεις καλά σουτ. Δεν έχουμε κάνει κάτι. Είναι σημαντικό το ότι περάσαμε αλλά από εδώ και πέρα θέλει ανασυγκρότηση και πάμε μπροστά.

Το πως περάσαμε δεν το σχολιάζω, περάσαμε. Έχουμε περάσει και πρώτοι στο παρελθόν και αποκλειστήκαμε. Δεν είναι κανείς εδώ για διακοπές, δεν ήρθε κανείς εδώ για να σπαταλήσει δύο μήνες από την ζωή του», ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα