Τα «έξυπνα» ρούχα της εθνικής Γεωργίας

Τα «έξυπνα» ρούχα της εθνικής Γεωργίας

Gazzetta team
Τα «έξυπνα» ρούχα της εθνικής Γεωργίας

bet365

Η Nanobionic και η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Ανδρών της Γεωργίας ανακοίνωσαν επίσημα την έναρξη της συνεργασίας τους για το Eurobasket 2017.

Αναλυτικά...

«Η Nanobionic είναι ο επίσημος συνεργάτης καινοτομίας της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ της Γεωργίας, προσφέροντας στους παίκτες τα καινοτόμα προϊόντα της, που έχουν πολλαπλά οφέλη στις αθλητικές επιδόσεις και στην αποκατάσταση τους, μέσω της πρωτοποριακής τεχνολογίας Nanobionic.

Το μυστικό της Εθνικής Ομάδας της Γεωργίας για διάκριση στο Eurobasket βρίσκεται κάτω από την αθλητική της εμφάνιση.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία των ρούχων της Nanobionic προσφέρει μοναδικά οφέλη σε όσους τα φορούν όπως: Αύξηση της δύναμης, της αντοχής και της ευελιξίας, μείωση της κόπωσης, εξισορρόπηση της θερμοκρασίας του σώματος και βελτίωση της ευεξίας. Για περισσότερα σχετικά με την τεχνολογία Nanobionic δείτε: www.nanobionic.com

Ο Γεώργιος Ψιψικάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Nanobionic, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που οι διεθνείς παίκτες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ της Γεωργίας φορούν τα προϊόντα μας και ότι η Εταιρία μας μπορεί να τους βοηθήσει να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του Eurobasket 2017. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Ο Ηλίας Ζούρος, Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ της Γεωργίας, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με τη εταιρία Nanobionic η οποία μας παρέχει τα καινοτόμα προϊόντα της, τα οποία είναι ένα σημαντικό όπλο για εμάς με στόχο την διάκριση στο Eurobasket 2017».

Οι παίκτες της Εθνικής Ομάδας της Γεωργίας δηλώνουν για τα προϊόντα Nanobionic:

Τορνίκε Σενγκέλια: «Πρώτα απ 'όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Nanobionic που μας παρέχει τα προϊόντα της. Χρησιμοποιώ το Nanobionic Γιλέκο και Tshirt τα τελευταία δύο χρόνια. Με βοηθάει πολύ κατά την διάρκεια της προπόνησης και του παιχνιδιού και φυσικά και στην αποκατάσταση μου μετά τα παιχνίδια».

Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι: «Το Nanobionic T-shirt είναι το νούμερο ένα προϊόν που μου δίνει περισσότερη ενέργεια κατά τη διάρκεια της άσκησης και του παιχνιδιού και με βοηθά να ανακάμψω ταχύτερα μετά από κάθε παιχνίδι».

Γκιόργκι Σερμαντίνι: «Το Nanobionic T-shirt με βοηθάει, μου δίνει έξτρα ενέργεια και μου αρέσει πολύ».

Η Nanobionic (www.nanobionic.com & www.nanobionic-group.com) προσφέρει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που βοηθάνε στη γενικότερη ευεξία, και απόδοση του ανθρώπινου οργανισμού συμβάλλοντας σε μία καλύτερη ποιότητα ζωής».

 

Τελευταία Νέα