«Εγκλωβισμένοι» οι παίκτες του Πανιωνίου

«Εγκλωβισμένοι» οι παίκτες του Πανιωνίου

bet365

Η ΚΑΕ Πανιώνιος κινείται για να αγωνιστεί στην Basket League, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν ενώ εκκρεμεί το ζήτημα των παικτών που δεσμεύονται με συμβόλαια για τη νέα σεζόν και τους οφείλονται χρήματα.

Η διοικούσα επιτροπή των «κυανέρυθρων» ενημέρωσε επίσημα τις προηγούμενες ημέρες πως «η ΚΑΕ Πανιώνιος με απόλυτη νομιμότητα κινείται για να αγωνιστεί στην Α1. Σε αυτή την κατεύθυνση κινούνται και μεμονωμένοι "φίλοι" του Πανιωνίου. Ο Πανιώνιος καθαρός από χρέη θα αγωνιστεί εκεί που κέρδισε στους αγωνιστικούς χώρους».

Παρ' όλα αυτά, παραμένει η σημαντική εκκρεμότητα που αφορά τους παίκτες που φόρεσαν πέρσι τη φανέλα του Πανιωνίου και οδήγησαν την ομάδα στην επιστροφή της στην Basket League.

Για την ακρίβεια, υπάρχουν οφειλόμενα 2.5 μηνών από τη διοίκηση Βαρουξάκη ενώ οι αθλητές που δεσμεύονταν με συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά και δεν υπολογίζονται είναι ουσιαστικά «εγκλωβισμένοι»...

Σύμφωνα με πληροφορίες, για να τους δοθεί η ελευθέρας τους, καλούνται να υπογράψουν πως δεν τους οφείλεται τίποτα ώστε να αποδεσμευτούν! Ουσιαστικά δεν τους αναγνωρίζονται τα διετή συμβόλαια που είχαν υπογράψει και τους ζητήθηκε να συμφωνήσουν ότι δεν τους οφείλεται τίποτα από τον Πανιώνιο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα