Ξεκινούν τα tryouts για την Ακαδημία Διαμαντίδη & Παπαλουκά (pics)

Gazzetta team
Ξεκινούν τα tryouts για την Ακαδημία Διαμαντίδη & Παπαλουκά (pics)

bet365

Οι Θοδωρής Παπαλουκάς και Δημήτρης Διαμαντίδης ετοιμάζονται να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στα μικρά παιδιά, μέσω των tryouts της Ακαδημίας τα οποία ξεκινούν στις 4 Σεπτεμβρίου.

Ποιος θα βγει 1ος στους ομίλους του Eurobasket; Παίξε νόμιμα με πληθώρα ειδικών στοιχημάτων! (21+)

Οι δύο θρύλοι του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα δώσουν το πρώτο «τζάμπολ» το διήμερο 4-5/9, όντας εκείνοι που θα διδάξουν τα μυστικά της πορτοκαλί μπάλας μέσω της Eurohoops Academy.

Τα tryouts αφορούν αγόρια τα οποία θα έχουν γεννηθεί από το 2003 έως και το 2007, ενώ από το 2008 και μετά δεν θα χρειάζονται καν τα tryouts.

Tο ραντεβού των Θοδωρή Παπαλουκά και Δημήτρη Διαμαντίδη θα δοθεί στο υπερσύγχρονο Eurohoops Dome στην Κηφισιά. Πρόκειται για έναν τεράστιο χώρο 2.770 τετραγωνικών μέτρων, εκ των οποίων τα 1.250τ.μ. για χώρους κλειστών γηπέδων και 770 για ανοιχτά γήπεδα!

Να σημειωθεί ότι η παρουσία είναι υποχρεωτική και τις δύο ημέρες (4-5/9) αφού την πρώτη θα γίνει προπόνηση ατομικής τεχνικής και τη δεύτερη προπόνηση συνεργασιών μεταξύ 2-3 παιδιών. Για τη συμμετοχή τους θα πρέπει να έχουν μαζί τους δεύτερο ζευγάρι παπούτσια.

Όσον αφορά τα διαδικαστικά των tryouts, τα παιδιά θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο 45 λεπτά νωρίτερα, αφού θα γίνει η καταγραφή και η παροχή ατομικής βελτίωσης άθλησης.

Το κόστος της βεβαίωσης είναι στα €20 και στην τιμή περιλαμβάνεται και πελματογράφημα, ενώ θα παράσχεται κι ετήσια κάρτα υγείας με δωρεάν βασικές παροχές κι έκπτωση σε πληθώρα εξετάσεων σε συνεργαζόμενα ιατρικά κέντρα.

Το κόστος ανέρχεται στα €50 και δώρο backpack με αθλητικό εξοπλισμό. Το μηνιαίο κόστος συμμετοχής στην Ακαδημία ανέρχεται στα €80, πέραν των baby juniors (γεννηθέντες το 2010 & 2011) για τα οποία είναι στα €70 ανά μήνα.

Για κάθε 2ο μέλος οικογένειας ισχύει έκπτωση 15% για το 2ο μέλος, ενώ για κάθε 3ο μέλος φτάνει στο 25% για το 3ο μέλος. Για όλους όσοι εξοφλήσουν εντός Σεπτεμβρίου εφάπαξ τη συνδρομή ολόκληρου του έτους ισχύει έκπτωση 10%.

Οι ημερομηνίες κι οι ώρες των tryouts

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα της Ακαδημίας

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6983036590
E-mail επικοινωνίας: [email protected]
Ώρες επικοινωνίας: 12:00-20:00 καθημερινές, 10:00-17:00 Σάββατο & Κυριακή

 

Τελευταία Νέα