Σάρας: «Δεν υπάρχουν πολλοί σαν τον Λεκαβίτσιους»!

Σάρας: «Δεν υπάρχουν πολλοί σαν τον Λεκαβίτσιους»!

Gazzetta team
Σάρας: «Δεν υπάρχουν πολλοί σαν τον Λεκαβίτσιους»!

bet365

Η Ζαλγκίρις Κάουνας άρχισε την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν ενώ ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον... πρώην Λούκας Λεκαβίτσιους.

Τον περασμένο Ιούνιο οι Λιθουανοί της Ζαλγκίρις Κάουνας αιφνιδίασαν, πρόλαβαν τον Παναθηναϊκό και ενημέρωσαν ότι ο Λούκας Λεκαβίτσιους αφήνει την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους προκειμένου να φορέσει τα πράσινα και να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας «έσπασαν» το συμβόλαιο του Λιθουανού γκαρντ με τη Ζαλγκίρις που σήμερα (29/8) άρχισε την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν και ο προπονητής της μίλησε για τον πρώην παίκτη του.

«Πρώτα απ όλα χάσαμε έναν πολύ καλό μαθητή του... σχολείου, ένα νεαρό παιδί από τη Λιθουανία. Κι η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν πολλοί σαν κι αυτόν. Οι περισσότεροι ταλαντούχοι παίκτες φεύγουν γρήγορα για το ΝΒΑ, ή για πιο δυνατές ομάδες του εξωτερικού. Η απώλειά του είναι μεγάλη και επίπονη, αλλά πρέπει να χαρούμε για το γεγονός πως πήγε σε μία κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα. Θα είναι δύσκολο να τον αντικαταστήσουμε, αλλά θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό του» εξήγησε ο Σάρας για τον Λεκαβίτσιους, ο οποίος μέτρησε πέρσι 8.5 πόντους και 3.5 ασίστ στην Euroleague.

 

Τελευταία Νέα