«Φυλακισμένος» στις ΗΠΑ ο Μοτιεγιούνας λόγω «Χάρβεϊ»!

Κάτια Πετροπούλου
«Φυλακισμένος» στις ΗΠΑ ο Μοτιεγιούνας λόγω «Χάρβεϊ»!

bet365

Αγωνία επικρατεί στην εθνική Λιθουανίας, ενόψει Eurobasket, καθώς ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας δεν μπορεί ακόμα να ταξιδέψει από τις ΗΠΑ, εξαιτίας του τυφώνα «Χάρβεϊ», που έπληξε το Χιούστον.

Ανησυχία και προβληματισμός στην Λιθουανία, ενόψει Eurobasket (31/08-17/09).

Ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας είχε πάρει σχετική άδεια από την «Λιέτουβα» για να βρεθεί στις ΗΠΑ και το Χιούστον, καθώς η γυναίκα του έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Ωστόσο, όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα «15min.lt» η επιστροφή του θα πάρει παράταση. Κι αυτό διότι ο μεγαλύτερος τυφώνας της τελευταίας δεκαετίας, ο «Χάρβεϊ», έπληξε το Τέξας και τα αποτελέσματα ήταν καταστροφικά.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα δεν έχουν υποχωρήσει, συνεπώς ο Μοτιεγιούνας δεν μπορεί να ταξιδέψει ακόμα με αεροπλάνο για το Κάουνας, ώστε να φύγει με την υπόλοιπη ομάδα για το Τελ Αβίβ του Ισραήλ, που θα γίνει ο Β' Όμιλος του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο Νταΐνιους Αντομάιτις, πάντως, κράτησε την αισιοδοξία του, αναφέροντας πως η ανυσηχία δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι και πιστεύει πως ο 26χρονος ψηλός θα γυρίσει εγκαίρως στην ομάδα.

Ο Μοτιεγιούνας έχει ειδοποιήσει πως είναι καλά με την οικογένειά του κι έχουν εγκαταλείψει το σπίτι τους. Το πιο πιθανό είναι να ενσωματωθεί στην ομάδα παραμονές του Eurobasket (30/08).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα