Γκίκας: «Να παλέψουμε όλα τα ματς, δυσκολότερος αντίπαλος ο Τζέιμς»

Γκίκας: «Να παλέψουμε όλα τα ματς, δυσκολότερος αντίπαλος ο Τζέιμς»

Gazzetta team
Γκίκας: «Να παλέψουμε όλα τα ματς, δυσκολότερος αντίπαλος ο Τζέιμς»

bet365

Ο Νίκος Γκίκας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Προμηθέα, τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παλέψει όλα τα παιχνίδια της νέας σεζόν, ενώ χαρακτήρισε δυσκολότερο αντίπαλο τον Μάικ Τζέιμς.

Τις πρώτες του σκέψεις ενόψει της νέας σεζόν με τον Προμηθέα κατέθεσε ο Νίκος Γκίκας σε συνέντευξη του στην επίσημη ιστοσελίδα των Πατρινών, λέγοντας πως θέλει να δει την ομάδα του να παλέψει όλα τα παιχνίδια

Αναλυτικά τα όσα είπε

«Οι πρώτες μέρες της προετοιμασίας δείχνουν ότι θα είμαστε μια ομάδα που θα στηριχτεί πολύ στην αθλητικότητα των παιχτών της και στο ταλέντο που υπάρχει μέσα σε αυτήν. Έχουμε έρθει αρκετά κοντά όλοι οι παίχτες, πράγμα που δεν ήταν δύσκολο, καθώς όλοι είναι εξαιρετικά παιδιά και χαρακτήρες».

Ποιος θα περάσει πρώτος τη γραμμή τερματισμού; Δοκίμασε την τύχη σου και διεκδίκησε ένα Opel Adam και πολλά ακόμα πλούσια δώρα (21+)!

Για τους στόχους: «Οι στόχοι μου περικλείονται στους στόχους της ομάδας, που δεν είναι άλλοι από το να ανήκουμε σ’ ένα σύνολο που θα παλεύει όλα τα ματς, θα βγάζει υγεία και θα πλασαριστεί όσο ψηλότερα γίνεται».

Για τον δυσκολότερο αντίπαλο που αντιμετώπισε πέρυσι: «Ο πιο δύσκολος παίχτης, προσωπικά, θεωρώ ότι ήταν ο Μάικ Τζέιμς».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα