Τουντζιαράκης: «Ο πιο δύσκολος αντίπαλος ήταν ο Σίνγκλετον»

Τουντζιαράκης: «Ο πιο δύσκολος αντίπαλος ήταν ο Σίνγκλετον»

Τουντζιαράκης: «Ο πιο δύσκολος αντίπαλος ήταν ο Σίνγκλετον»

bet365

Ο Σταύρος Τουντζιαράκης αναφέρθηκε στην προετοιμασία του Προμηθέα και στην εμπειρία από την περσινή παρουσία του στην Basket League.

Ο Έλληνας σέντερ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Προμηθέα για την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας και τις πρώτες του εντυπώσεις.

Αναλυτικά:

-Σταύρο, ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σου από την ομάδα;
«Οι πρώτες μου εντυπώσεις από την ομάδα είναι πολύ θετικές. Υπάρχουν όλες οι κατάλληλες συνθήκες που αναζητά κάθε αθλητής. Το κλίμα είναι πολύ καλό. Οι άνθρωποι της διοίκησης, οι προπονητές, όλο το τεχνικό τιμ και συμπαίκτες μου με υποδέχτηκαν άψογα και τους ευχαριστώ για αυτό».

Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στα Virtual Sports (21+)!

-Πώς βλέπεις την προετοιμασία;
«Η προετοιμασία είναι απαιτητική και σίγουρα υπάρχει κούραση, αλλά με αυτόν τον τρόπο θα δέσουμε μεταξύ μας αγωνιστικά κ ως χαρακτήρες και σε αυτό μας βοηθάει πολύ ο κόουτς».

-Ποιος είναι ο πιο δύσκολος παίκτης που έχει αντιμετωπίσει στο πρωτάθλημα;
«Ο παίκτης που με δυσκόλεψε περισσότερο πέρυσι είναι ο Κρις Σίγκλετον του Παναθηναϊκού που έκανε καταπληκτική χρονιά και θεωρώ πως είναι από τους καλυτέρους ψηλούς στην Ευρώπη».

-Ποιοι είναι οι στόχοι του σε προσωπικό και σε ομαδικό επίπεδο;
«Προσωπικός μου στόχος είναι να κάνω τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας μου ώστε να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα να κερδίζει παιχνίδια και να φθάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα. Αυτός είναι και ομαδικός στόχος να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα