Σίνγκλετον: «Γελούσα με αυτά που διάβαζα το καλοκαίρι...» (gTV)

Σίνγκλετον: «Γελούσα με αυτά που διάβαζα το καλοκαίρι...» (gTV)

Γιώργος Κούβαρης
Σίνγκλετον: «Γελούσα με αυτά που διάβαζα το καλοκαίρι...» (gTV)

bet365

Ο Κρις Σίνγκλετον μιλάει στο gazzetta.gr για το... τρελό καλοκαίρι και τα όσα έγιναν όσον αφορά τη παραμονή του στον Παναθηναϊκό και εξηγεί τον λόγο που δεν υπέγραψε στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Το κεντρικό πρόσωπο του καλοκαιριού για τον Παναθηναϊκό δεν ήταν ούτε η μεταγραφή του Ματ Λοτζέσκι, ούτε η απόκτηση του Ζακ Όγκουστ, ούτε η επένδυση με τον Ντίνο Μήτογλου, ούτε η γενική ελληνοποίηση που επιχειρήθηκε να γίνει στις τάξεις της ομάδας.

Αναμφισβήτητα εκείνος που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Κρις Σίνγκλετον! Η παραμονή του εξελίχθηκε σε πραγματικό σίριαλ στις τάξεις, αφού εγκυμονούσε ο κίνδυνος του ΝΒΑ, η διοίκηση απέρριπτε τη μία πρόταση μετά την άλλη, ενώ τα πολλά ερωτηματικά απλώθηκαν όταν αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης. Εκείνος; Καθόταν στο σπίτι του στις ΗΠΑ και... γελούσε. Κι όχι. Δεν πρόκειται για... τρολάρισμα, αλλά για τα όσα υποστήριξε στην κάμερα του «gTV» στο περιθώριο της έναρξης της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν.

Ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε στο gazzetta.gr για το περίεργο καλοκαίρι αν και για εκείνον «τίποτα δεν ήταν περίεργο. Ήξερα ότι θα μείνω στην ομάδα» ωστόσο έκανε έναν ειδικό παραλληλισμό λέγοντας ότι αν ήθελε η ομάδα θα τον έδινε, όπως έγινε και στην περίπτωση του... Νεϊμάρ!

«Ήξερα ότι μπορούσα να πάω στο ΝΒΑ μέχρι τις 21 Ιουλίου αλλά στο μεσοδιάστημα προέκυψαν προτάσεις από ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ, Χίμκι, Αρμάνι. Ομάδες που τους άρεσα και έψαχναν παίκτες στην θέση μου. Ομως βρίσκομαι εδώ και είμαι χαρούμενος γι' αυτό!» δήλωσε αρχικά και συνέχισε: «Μετά ήρθε η πρόταση του Παναθηναϊκού αλλά θεώρησα ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να μπω σε μια τέτοια διαδικασία πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που γνωρίζω την πραγματική μου αξία. Προτίμησα να περιμένω γιατί έτσι έβαζα και τον εαυτό μου σε καλύτερη θέση εν όψει του καλοκαιριού...»

Επίσης υπογράμμισε εκ νέου ότι «είχα όρο να φύγω για το ΝΒΑ και μίλησα με ομάδες για να δω αν με θέλουν. Οι προσφορές που δέχτηκα, δεν με ικανοποιούσαν. Και έτσι αποφάσισα να επιστρέψω. Μάλιστα υπήρχαν όλες αυτές οι φήμες ότι θα πάω εδώ ή εκεί. Εγώ ήμουν σπίτι και γελούσα. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα φύγω. Ήταν διασκεδαστικό να βλέπω όσα έλεγαν και έγραφαν...»

Σε ερώτηση για το αν σκέφτηκε να προβεί σε μια επίσημη τοποθέτηση ώστε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα το καλοκαίρι, ήταν... ξεκάθαρος: «Για ποιον λόγο; Δεν το ξεκίνησα εγώ όλο αυτό. Όπως είναι λογικό οι ομάδες έρχονται σε ζητάνε και αν σε θέλουν σε παίρνουν. Όπως έγινε και με τον Νεϊμάρ που πήγε από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Είναι απόφαση της ομάδας να σε αφήσει και εμένα δεν με άφησαν», ενώ είπε ότι «μίλησα με τους συμπαίκτες μου όχι με τους προπονητές. Ό,τι κι αν γίνει είμαι χαρούμενος για εκείνους. Είναι οι φίλοι μου και τους συμπεριφέρομαι σαν να είναι η οικογένειά μου. Εύχομαι τα καλύτερα για όλους».

Όσον αφορά τη φετινή σεζόν; «Πέρυσι πρόλαβα λίγο την προετοιμασία και τα τελευταία φιλικά. Οι πρώτες εβδομάδες είναι για την φυσική κατάσταση και τις βασικές τακτικές της επίθεσης. Σε ότι αφορά τη φυσική κατάσταση, είμαι μια χαρά. Δεν είμαι ποτέ εκτός φόρμας. Αυτή όμως είναι μια ολοκαίνουργια ομάδα. Κοίτα γύρω σου. Αν εξαιρέσεις τους προπονητές είναι η ομάδα διαφορετική. Και περιμένουμε και άλλους να έρθουν. Πρέπει να γνωριστούμε μεταξύ μας, να χτίσουμε εμπιστοσύνη και χημεία. Στα χαρτιά είμαστε σε καλή κατάσταση.»

Και κατέληξε μιλώντας για τον μεγάλο του στόχο! «Έχω πάει Final-4 EuroLeague στο παρελθόν. Πλέον θέλω το τρόπαιο με τον Παναθηναϊκό. Θέλω να κερδίζω τα πάντα. Έτσι είμαι εγώ. Πάντα προσπαθώ να πετύχω τον μεγαλύτερο στόχο. Θέλω να είμαι ο καλύτερος και να είναι η ομάδα μου η καλύτερη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα