Λοτζέσκι: «Οι κουβέντες για τον Ολυμπιακό ανήκουν στο παρελθόν» (gTV)

Λοτζέσκι: «Οι κουβέντες για τον Ολυμπιακό ανήκουν στο παρελθόν» (gTV)

Γιώργος Κούβαρης
Λοτζέσκι: «Οι κουβέντες για τον Ολυμπιακό ανήκουν στο παρελθόν» (gTV)

bet365

Ο Ματ Λοτζέσκι δήλωσε ανυπόμονος για τη νέα σεζόν που θα τον βρει στα πράσινα ενώ κλήθηκε να σχολιάσει τους περσινούς τελικούς και την κατάσταση της υγείας του.

«Προφανώς η κατάσταση είναι διαφορετική. Είναι λίγο περίεργο όμως είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ με αυτά τα παιδιά. Ανυπομονώ για μια σπουδαία σεζόν. Για κάθε ομάδα της Euroleague, στόχος είναι να πάμε στα playoffs, στο Final Four. Προφανώς στόχος μας είναι επίσης η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος» τόνισε ο Ματ Λοτζέσκι στο περιθώριο της «πρώτης» των νταμπλούχων Ελλάδας.

Στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει τους περσινούς τελικούς: «Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα από τον Ολυμπιακό στα περισσότερα παιχνίδια. Θεωρώ ότι άξιζε τον τίτλο ο Παναθηναϊκός. Αν και κατά τη διάρκεια της σεζόν ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος στους τελικούς και άξιζε το πρωτάθλημα».

Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, τόνισε: «Νιώθω καλά τώρα. Πλησιάζω στο 100%. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και έξυπνοι τώρα. Τα παιχνίδια ξεκινούν τον Οκτώβριο. Δεν χρειάζεται να κάνω κάτι χαζό τώρα και να τραυματιστώ. Νιώθω καλά και κάθε μέρα δυναμώνω».

Κατέληξε λέγοντας: «Τέλειωσαν όλα τώρα. Οι κουβέντες γύρω από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ανήκουν στο παρελθόν. Είμαι συγκεντρωμένος στο μπάσκετ. Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ και που θα παίξω μπροστά στους φίλους του Παναθηναϊκού».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα