Παπαδόπουλος: «Το ευρωπαϊκό μπάσκετ θα γίνει λίγκα 4ης κατηγορίας»! (gTV)

Παπαδόπουλος: «Το ευρωπαϊκό μπάσκετ θα γίνει λίγκα 4ης κατηγορίας»! (gTV)

Γιώργος Κούβαρης
Παπαδόπουλος: «Το ευρωπαϊκό μπάσκετ θα γίνει λίγκα 4ης κατηγορίας»! (gTV)

bet365

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος, απέφυγε τα μεγάλα λόγια ενόψει της νέας σεζόν ενώ σχολίασε τις εξελίξεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έγινε το καλύτερο δυνατό από την πλευρά της διοίκησης με βάση τα δεδομένα της εποχής. Δεν είναι καλό να λέμε μεγάλα λόγια, ούτε να κάνουμε κουβέντα για στόχους. Ό,τι είναι θα φανεί στο γήπεδο. Το είδαμε και πέρσι. Αρχίσαμε κάπως νωθρά όμως όλοι είδατε την κατάληξη. Η διοίκηση, λοιπόν, κάνει το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό εδώ και πάρα πολλά χρόνια!» εξήγησε αρχικώς στο περιθώριο της «πρώτης» του Παναθηναϊκού ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει την πορεία της Εθνικής ομάδας και τις εξελίξεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

«Η Εθνική είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο του ελληνικού μπάσκετ. Ίσως το πιο σημαντικό από τη στιγμή που ενώνει τους Έλληνες φιλάθλους. Πρέπει να είμαστε όλοι δίπλα σε αυτή την προσπάθεια. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να αναφέρω ότι το ευρωπαϊκό μπάσκετ θα πρέπει να βρει τρόπους ώστε να προστατεύσει το προϊόν . Όχι μόνο εμπορικά, αλλά και γενικότερα. Το μπάσκετ πρέπει να είναι ενωμένο ώστε να αντιμετωπίσει τους εχθρούς του. Βλέπετε τι γίνεται στις άλλες λίγκες που ενδιαφέρονται για το δικό τους καλό. Βλέπουμε πρωτοφανή φαινόμενα, με πιτσιρίκια 19 χρονών να φεύγουν για το ΝΒΑ χωρίς να είναι έτοιμα.

Πλέον το μέλημα των νέων παικτών είναι να μπει ΝΒΑ out στα συμβόλαιά τους. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι υπό διωγμόν και όποιος δεν το βλέπει, δεν έχει ιδέα τι του γίνεται. Οι ιθύνοντες κοιτάζουν μόνο το δικό τους όφελος. Είμαι 25 χρόνια στον χώρο και βλέπω τις εξελίξεις με μεγάλη μου λύπη. Κάποιοι θα πρέπει να βγουν μπροστά προκειμένου να αντιμετωπίσουν αυτή τη λαίλαπα. Σε 3 χρόνια το ευρωπαϊκό μπάσκετ θα είναι λίγκα 4ης κατηγορίας.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα