Τριπλή ενίσχυση για τον Απόλλωνα Πάτρας

Τριπλή ενίσχυση για τον Απόλλωνα Πάτρας

Gazzetta team
Τριπλή ενίσχυση για τον Απόλλωνα Πάτρας

bet365

Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» για τον Απόλλωνα Πάτρας, αφού η ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση των Κωστή Γόντικα, Γιάννη Σίνη και Πάνο Ερμείδη.

Στον Απόλλωνα Πατρών θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Κωστή Γόντικας, Γιάννης Σίνης και Πάνος Ερμείδης, κάτι που γνωστοποίησε η ομάδα.

Αναλυτικά οι τρεις ανακοίνωσεις

«Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας Carna ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Κωστή Γόντικα. Ο αθλητής είναι γεννημένος στις 15 Μαρτίου του 1994, καλύπτει τη θέση του σέντερ και έχει ύψος 2.04 μέτρα. Προέρχεται από το NYU (μ.ο. 15,7 πόντους, 6,9 ριμπάουντ και 2,1 κοψίματα σε 27 αγώνες) και την περσινή αγωνιστική περίοδο ανήκε στον Παναθηναϊκό.
Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας Carna καλωσορίζει τον Κ. Γόντικα στην ομάδα μας και του εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά».

«Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας Carna ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Γιάννη Σίνη. Ο αθλητής (γεν. 9/4/1991) έχει ύψος 2.06 μέτρα και αγωνίζεται στη θέση power forward. Προέρχεται από το κολέγιο του Σαν Ντιέγκο ενώ έχει αγωνιστεί στο Ρέθυμνο, την Καβάλα και το Ψυχικό.

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας Carna καλωσορίζει τον Γ. Σίνη στην ομάδα μας και του εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά».

«Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας Carna ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Παναγιώτη Ερμείδη. Ο αθλητής (γεν. 1998) έχει ύψος 1.90 μέτρα και αγωνίζεται στη θέση guard. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Αρίωνα Ξάνθης. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την ΧΑΝΘ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής/Όμιλος Βορρά (σε 23 παιχνίδια, μ.ο. 7,1 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ με 50,8% δίποντα (31/61), 41,7% στα τρίποντα και 75% στις βολές).

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας Carna καλωσορίζει τον Π. Ερμείδη στην ομάδα μας και του εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά
».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα