Είσαι εξώφυλλο στο ΝΒΑ2Κ; Φεύγεις από την ομάδα σου! (pics)

Νίκος Καρφής
Είσαι εξώφυλλο στο ΝΒΑ2Κ; Φεύγεις από την ομάδα σου! (pics)

bet365

Το ΝΒΑ2Κ συνεχίζει να αποτελεί «κατάρα» για τους παίκτες που έχει στο εξώφυλλο του, αφού και ο Κάιρι Ίρβινγκ που βρίσκεται στη νέα έκδοση του παιχνιδιού έφυγε από την ομάδα του για να πάει στη Βοστώνη.

Η συνήθεια που έγινε λατρεία για τους παίκτες που γίνονται εξώφυλλο στο ΝΒΑ2Κ.

Το γνωστό video game είχε ανακοινώσει πως στο εξώφυλλο του ΝΒΑ2Κ18 θα βρίσκεται ο Κάιρι Ίρβινγκ, όμως πλέον ο «Uncle Drew» θα παίζει στην Βοστώνη μετά τη σπουδαία ανταλλαγή με τον Αϊζάια Τόμας.

Αυτό το γεγονός συνεχίζει την παράδοση που θέλει τον σταρ που γίνεται εξώφυλλο να φεύγει από την ομάδα του λίγους μήνες μετά.

Στο 2Κ14 ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν ο άνθρωπος που το έπαθε αυτό, αφού πήγε από τους Χιτ στους Καβαλίερς. Στο NBA2K15 βρισκόταν ο Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος έφυγε από την Οκλαχόμα σε λίγους μήνες για να πάει στους Ουόριορς, ενώ το ίδιο έγινε και με τον Πολ Τζορτζ (ΝΒΑ2Κ17), o οποίος μετακόμισε στην Οκλαχόμα, αφήνοντας τους Πέισερς. Μέχρι να φτάσουμε στη φετινή έκδοση του παιχνιδιού και τον Κάιρι Ίρβινγκ, ο οποίος εγκατέλειψε τους Κάβαλιερς για να απαλλαχτεί από τον ΛεΜπρόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα