Σπουδαία φιλικά για το Λαύριο με ΤΣΣΚΑ και Ούνικς!

Σπουδαία φιλικά για το Λαύριο με ΤΣΣΚΑ και Ούνικς!

Gazzetta team
Σπουδαία φιλικά για το Λαύριο με ΤΣΣΚΑ και Ούνικς!

bet365

Το Λαύριο θα δώσει δύο σπουδαία φιλικά, αφού θα κοντραριστεί με τις Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη (17/9) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη (19/9).

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Μια γεύση από... Εuroleague θα πάρει το Λάυριο, το οποίο θα αντιμετωπίσει σε φιλικές αναμετρήσεις την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη και την Ούνικς (βρέθηκε πέρυσι στην Euroleague) του Δημήτρη Πρίφτη.

Αναλυτικά:

«ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Τρίτη 19/09), Unics Kazan (Κυριακή 17/09 - κεκλεισμένων των θυρών), ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Πατρών (Παρασκευή 15/09): τρία δυνατά φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας του «ΛΑΥΡΙΟΥ» εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Δες από κοντά την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον «ΠΡΟΜΗΘΕΑ Πατρών» -που στάθηκε εξαιρετικά στην πρώτη χρονιά στην Basket league- και ζήσε μοναδικές στιγμές στο κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου!

• Οι τιμές των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν σύντομα ενώ θα υπάρχει και τιμή «πακέτου». Για τους κατόχους ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα