Χάνγκα: «Μερικές φορές χρειάζεσαι μια αλλαγή» (pic)

Κάτια Πετροπούλου
Χάνγκα: «Μερικές φορές χρειάζεσαι μια αλλαγή» (pic)

bet365

Με αφορμή την αποχώρησή του από την Μπασκόνια για την Μπαρτσελόνα, ο Άνταμ Χάνγκα δημοσίευσε ένα μικρό γράμμα σχετικά με την απόφασή του αυτή.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Μπασκόνια και Μπαρτσελόνα «σφάζονταν» για χάρη του, αλλά τέλος καλό όλα καλά.

Ο Άνταμ Χάνγκα ανήκει πια στο δυναμικό των «μπλαουγκράνα», καθώς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους Καταλανούς, και πλέον μπορεί να ενσωματωθεί στην εθνική Ουγγαρίας, αφού ξεκαθάρισε το μέλλον του.

Ο 28χρονος γκαρντ/φόργουορντ μέσα από ένα μικρό γράμμα που ανέβασε στα social media μίλησε για την αλλαγή αυτή στην καριέρα του, ευχαρίστησε την Μπασκόνια και δήλωσε ανυπόμονος για την νέα αρχή στα παρκέ.

«Σαν επαγγελματίας αθλητής, μερικές φορές χρειάζεσαι μια αλλαγή, για να βελτιωθείς. Οπότε, όταν η ευκαιρία έρχεται, πρέπει να την αρπάξεις. Όπως όταν οι Σπερς μού έδωσαν εγγυημένο συμβόλαιο και μια θέση στην ομάδα. Όλοι γνωρίζουν πως ο κύριος στόχος μου ήταν να πάω στο ΝΒΑ. Προφανώς και ήμουν πολύ απογοητευμένος που δεν τα κατάφερα. Αλλά αυτό είναι το θέμα με το ΝΒΑ, οι υποσχέσεις δεν κρατούνται πάντα. Θα το έχω αυτό στο μυαλό μου.

Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν υπέροχα, είχα σπουδαίους συμπαίκτες και είχαμε μια περίεργη χημεία στην ομάδα. Ήμουν πολύ περήφανος που ήμουν αρχηγός της Μπασκόνια κι έδωσα τα πάντα για να κάνω την ομάδα καλύτερη. Το να παίζεις μπροστά σε 15.000 φιλάθλους στην Fernando Buesa Arena είναι ένα απερίγραπτο συναίσθημα. Μπορώ να πω ειλικρινά πως δεν έχω λάβει ποτέ πριν τόση υποστήριξη από οπαδούς. Εγώ και η οικογένειά μου αγαπάμε την Βιτόρια, και οι δύο μου κόρες γεννήθηκαν εκεί, οπότε πάντα θα είναι σαν το σπίτι μας.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέρος ενός από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον πλανήτη. Τιμή μου να εκπροσωπώ και να είμαι κομμάτι ενός τόσο μεγάλου και πετυχημένου οργανισμού! Είμαι ενθουσιασμένος για την νέα σεζόν και ανυπομονώ για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου.

Περισσότερα από ένα κλαμπ».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα