Ρόμπερτς: «Στόχος η κατάκτηση της EuroLeague» (gTV)

Ρόμπερτς: «Στόχος η κατάκτηση της EuroLeague» (gTV)

Αντωνία Σπανού
Ρόμπερτς: «Στόχος η κατάκτηση της EuroLeague» (gTV)
Ο Μπράιαν Ρόμπερτς εξέφρασε από τη πρώτη στιγμή τις υψηλές φιλοδοξίες του, αφού στις δηλώσεις στο περιθώριο της «πρώτης» του Ολυμπιακού, έκανε λόγο για κατάκτηση της EuroLeague!

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

«Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέλος αυτού του ξεχωριστού οργανισμού. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και να αρχίσουμε να παίζουμε με όλους αυτούς τους μεγάλους παίκτες» δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ και συνέχισε:

«Είχα μια εμπειρία στο παρελθόν, είχα παίξει ως αντίπαλος του Ολυμπιακού. Ήξερα ότι ο Ολυμπιακός κερδίζει τίτλους και όταν μου προσέφεραν το συμβόλαιο κατευθείαν είπα ναι γιατί ήξερα ότι ο Ολυμπιακός κερδίζει και παίρνει τίτλους».

Και συμπλήρωσε όσον αφορά τον μεγάλο του στόχο: «Παρακολουθούσα όσο μπορούσα την EuroLeague. Ο Ολυμπιακός έφτασε δύο φορές κοντά στο να κατακτήσουν τους τίτλους και ελπίζω τώρα να το κατακτήσουμε μαζί. Θεωρώ ότι είμαι καλύτερος τώρα και με περισσότερες εμπειρίες. Γνωρίζω καλύτερα το παιχνίδι και μπορώ να βοηθήσω περισσότερο».»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα