Σπανούλης: «Αρνητικό να έχουμε τόσους διεθνείς...» (gTV)

Σπανούλης: «Αρνητικό να έχουμε τόσους διεθνείς...» (gTV)

Αντωνία Σπανού
Σπανούλης: «Αρνητικό να έχουμε τόσους διεθνείς...» (gTV)
Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την έναρξη της προετοιμασίας και τη νέα σεζόν που έρχεται και έκανε ειδική αναφορά στο κίνητρο που έχει ο Ολυμπιακός μετά το πώς ολοκληρώθηκε η περσινή σεζόν.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Αρχικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στα όσα έκανε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού λέγοντας ότι «Ξεκουράστηκα αλλά κατάφερα να δουλέψω και σε μερικά πράγματα που είχα ανάγκη. Τώρα αρχίσαμε με την ομάδα. Εύχομαι μια καλή χρονιά με υγεία και να καταφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Να ακούμε όσα μας πει ο κόουτς, να δουλέψουμε σκληρά. Η προετοιμασία είναι ένα δύσκολο κομμάτι για τον αθλητή. Υπάρχουν τραβήγματα, υπάρχουν πιασίματα. Είμαστε επαγγελματίες».

Ο Βασίλης Σπανούλης στάθηκε στις απουσίες εν όψει του Eurobasket και στο πώς θα επηρεάσουν την πορεία της προετοιμασίας: «Έχουμε και ένα αρνητικό με πολλούς διεθνείς που λείπουν και αυτό δεν μας βοηθάει να δουλέψουμε όλοι μαζί. Θα προσπαθήσουμε να ακούσουμε αυτά που θα μας πει ο κόουτς και να τα κάνουμε στο παρκέ. Υπάρχει το Eurobasket και οι εθνικές και μετά όταν επιστρέψουν οι διεθνείς να ενωθούμε και να γίνουμε ομάδα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, να φέρουμε τίτλους στην ομάδα και να είναι καλύτερη από την περσινή χρονιά».

Και κατέληξε κάνοντας λόγο στον τρόπο με τον οποίο τελείωσε η περσινή σεζόν: «Υπάρχει κίνητρο. Αν δεν υπήρχε δεν θα ήμασταν εδώ. Δεν τελειώσαμε με τον τρόπο που θέλαμε πέρυσι. Στην EuroLeague κάναμε εκπληκτική πορεία πέρυσι. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε πολλούς τομείς και να είμαστε εμείς χαμογελαστοί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα