«Ψήνεται» η ανταλλαγή της δεκαετίας στο NBA (pics)

«Ψήνεται» η ανταλλαγή της δεκαετίας στο NBA (pics)

«Ψήνεται» η ανταλλαγή της δεκαετίας στο NBA (pics)

Δημοσιεύματα από την Αμερική αναφέρουν πως Καβαλίερς και Σέλτικς είναι έτοιμοι να κάνουν την ανταλλαγή της δεκαετίας με τον Ίρβινγκ να ντύνεται στα πράσινα και τον Τόμας να έχει συμπαίκτη τον ΛεΜπρόν!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Και εκεί που μετά τις πρώτες ανταλλαγές όλα έδειχναν να έχουν ηρεμήσει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, έρχονται δημοσιεύματα από την Αμερική να αναφέρουν πως είναι στα σκαριά μια σπουδαία ανταλλαγή. Μια ανταλλαγή που θα έχει μέσα τους Κάιρι Ίρβινγκ και Αζάια Τόμας. Ο πρώτος θέλει να φύγει από τους Καβαλίερς και η προοπτική των Σέλτικς μόνο άσχημη δεν είναι γι' αυτόν, ενώ ο δεύτερος παρότι έδειχνε πως δεν ήθελε να φύγει από την Βοστώνη, είναι εξαιρετικά πιθανό να είναι από την ερχόμενη χρονιά συμπαίκτης του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Μια ανταλλαγή που αλλάζει δεδομένα, καθώς ειδικά για τους Σέλτικς ο Τόμας ήταν ο απόλυτος ηγέτης και μένει να δούμε τι έχει στο μυαλό του ο δαιμόνιος Ντάνι Έιντζ για να προχωρήσει την συγκεκριμένη κίνηση, αν φυσικά γίνει. Αξίζει πάντως να αναφέρουμε πως ο έγκυρος σε θέματα ΝΒΑ Άντριεν Βονιαρόσφκι, αναφέρει πως στην σπουδαία αυτή ανταλλαγή θα βρίσκονται και οι Τζέι Κράουντερ και Άντε Ζίζιτς.

Best of internet