Γκριν: «Ήρθα για να γίνω ο ηγέτης της ΑΕΚ» (pics)

ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΕΒΑΛΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ

Γκριν: «Ήρθα για να γίνω ο ηγέτης της ΑΕΚ» (pics)

Γκριν: «Ήρθα για να γίνω ο ηγέτης της ΑΕΚ» (pics)

Ο Μάικ Γκριν έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ και από τις πρώτες του δηλώσεις φάνηκε έτοιμος να ηγηθεί της νέας του ομάδας την ερχόμενη σεζόν.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις &  Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

«Ήρθα για να γίνω ηγέτης της ομάδας. Γι' αυτό υπέγραψα. Ξέρω πως υπάρχουν υψηλές προσδοκίες. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις» ήταν τα πρώτα λόγια του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος στάθηκε και στο Basketball Champions League: 

«Κάθε φορά που βρίσκεσαι σε μία τέτοια διοργάνωση θες να πας μακριά. Θέτουμε ψηλά τον πήχη εκεί», ενώ όσον αφορά τους παίκτες που γνωρίζει στην ΑΕΚ, είπε:  «Ξέρω τον Ντούσαν Σάκοτα με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στη Βαρέζε. Ξέρω λίγο και τον Ντελρόι Τζέιμς αλλά τους υπολοίπους θα τους γνωρίσω εδώ».

Πέρυσι είχε συμπαίκτη τον Τζέι Κόβαν Μπράουν ο οποίος έχει περάσει από την ΑΕΚ και φρόντισε να τον... προϊδεάσει: «Μου είπε πολλά καλά πράγματα για την ομάδα αλλά και την πόλη. Με προετοίμασε εξαιρετικά. Βέβαια θα δω κι από μόνος μου πράγματα». 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον κόσμο λέγοντας ότι... «είμαι ανυπόμονος να παίξω μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου» και κατέληξε μιλώντας για το στυλ παιχνιδιού του: «Είμαι παίκτης που βγάζει αρκετό πάθος στο παρκέ. Μου αρέσει να εκτελώ τρίποντα και να βοηθήσω στην οργάνωση».

Best of internet