Άρχισε ο Άρης, αισιόδοξος ο Γιαννάκης

Άρχισε ο Άρης, αισιόδοξος ο Γιαννάκης

Άρχισε ο Άρης, αισιόδοξος ο Γιαννάκης

Με κλειστές… πόρτες πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του Άρη για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν έκρυψε τις υψηλές προσδοκίες του ενώ σε μεταγραφικό επίπεδο σημείωσε ότι αναζητεί ακόμη έναν ξένο παίκτη.

Στην πρώτη προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Nick Galis Hall συμμετείχε και ο Γιάννης Αθηναίου ο οποίος έχει συμφωνήσει με τους «κίτρινους» και περιμένει την καταβολή των εγγυήσεων για να υπογράψει το συμβόλαιό του. Συνολικά στην προπόνηση πήραν μέρος οι Σπύρος Μούρτος, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Βασίλης Χρηστίδης, Δημήτρης Φλιώνης, Γιάννης Αθηναίου, Στέλιος Πουλιανίτης, Νίκος Δίπλαρος, Διονύσης Τάταρης, Βαγγέλης Δημητρακάς, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Χένρι Φρεντς, Κωνσταντίνος-Μάριος Λαζάρου και οι έφηβοι Βαλάντης Κουρτίδης και Στράτος Βουλγαρόπουλος. Νίκος Στυλιανού, Νίκος Τσιριλάκης.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης – με δηλώσεις του στο www.arisbc.gr – αναφέρθηκε στο νέο ξεκίνημα. «Μια καινούργια χρονιά αρχίζει. Οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες είναι πάντα μεγάλες. Έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια στις τρεις διοργανώσεις, στις οποίες θα συμμετάσχουμε, το Ελληνικό πρωτάθλημα, το Κύπελλο Ελλάδας και το Basketball Champions League. Θα ετοιμάσουμε το σώμα μας και το μυαλό μας και τον τρόπο που θέλουμε να δουλέψουμε ώστε να βρεθούμε στο καλύτερο δυνατό σημείο στο ξεκίνημα των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων.

Σε ότι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις σημείωσε ότι αναζητεί ακόμη έναν ξένο παίκτη. «Περιμένουμε στο τέλος αυτής της εβδομάδας και στις αρχές της επόμενης και τους ξένους μας παίκτες (σ.σ. Brent Petway, Kyle Weaver και Demetris Morant). Αναζητούμε έναν ακόμη ξένο παίκτη. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε μια πολύ δυνατή χρόνια. Περιμένουμε τον κόσμο να είναι πάντα κοντά μας».  

Best of internet