Οι 2+1 κινήσεις του Γιαννάκη και ο Τζόρνταν Σάιμπερτ

Οι 2+1 κινήσεις του Γιαννάκη και ο Τζόρνταν Σάιμπερτ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Οι 2+1 κινήσεις του Γιαννάκη και ο Τζόρνταν Σάιμπερτ

bet365

Το απόγευμα ο Άρης θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνησή του για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και είναι προφανές ότι η απόφαση να είναι κλειστή για τους φιλάθλους και τα ΜΜΕ έχει να κάνει με το μέγεθος των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν.

ΜΑΥΡΟ ή ΚΙΤΡΙΝΟ; Πάρε μέρος στο διαγωνισμό της bwin και διεκδίκησε ένα Opel Adam! Live the action (21+)!

Γιάννης Αθηναίου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Χένρι Φρεντς θα είναι τα νέα πρόσωπα για τους «κίτρινους» ενώ παρόντες θα είναι και οι Μιχάλης Τσαϊρέλης, Σπύρος Μούρτος, Δημήτρης Φλιώνης, Βασίλης Χρηστίδης, Νίκος Δίπλαρος, Στέλιος Πουλιανίτης, Διονύσης Τάταρης και σίγουρα οι νεαροί Καλαϊτζάκης, Βουλγαρόπουλος. Ο Άρης ήδη έχει συμφωνήσει με τους Κάιλ Ουίβερ, Μπρεντ Πέτγουεϊ και Ντεμέτρις Μοράντ οι οποίοι προβλέπεται να έρθουν μέσα στις επόμενες ημέρες ούτως ώστε να πάρουν μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Σε ότι αφορά τις κινήσεις που απομένουν, είναι δεδομένη η απόκτηση βασικού πλέι μέικερ και αντίστοιχου σέντερ. Σχετικά με τον πρώτο, οι «κίτρινοι» έδειχναν ότι είχαν καταλήξει στην περίπτωση του Άλεξ Χάμιλτον τελικώς κάνουν δεύτερες σκέψεις επανεξετάζοντας υποθέσεις πιο έμπειρων παικτών καθώς ο Χάμιλτον δεν διαθέτει ευρωπαϊκή εμπειρία.

Στο μυαλό του Παναγιώτη Γιαννάκη βρίσκεται και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παίκτης για τις θέσεις 2-3, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από το αν θα αποκτηθεί ο Χένρι Φρεντς. Σε περίπτωση που ο Αμερικανός δεν ικανοποιήσει τον προπονητή του Άρη, τότε θα κινηθούν οι διαδικασίες προσθήκης ενός παίκτη ο οποίος θα αγωνίζεται πίσω από τους Αθηναίου, Ουίβερ.

Προ ημερών οι Θεσσαλονικείς είχαν ζητήσει να μάθουν τα οικονομικά δεδομένα της περίπτωσης του Τζόρνταν Σάιμπερτ ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ αλλά λόγω τραυματισμού στον ώμο δεν ολοκλήρωσε τη χρονιά. Σε 35 αγώνες, ο 25χρονος είχε 12 πόντους κατά μέσο όρο με 35% ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα