Γκασόλ: «Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν»

Γκασόλ: «Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν»

Gazzetta team
Γκασόλ: «Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν»

bet365

Δέκα μέρες πριν από το τζάμπολ του Eurobasket, ο Μαρκ Γκασόλ μίλησε για την εθνική Ισπανίας και στάθηκε στις ατυχίες που αντιμετωπίζουν...

ΜΑΥΡΟ ή ΚΙΤΡΙΝΟ; Πάρε μέρος στο διαγωνισμό της bwin και διεκδίκησε ένα Opel Adam! Live the action (21+)!

«Είμαστε η ομάδα που αποτελεί σημείο αναφοράς. Οι αντίπαλοι θέλουν να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους απέναντί μας. Παρόλα αυτά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε την πορεία μας, να πιάσουμε ρυθμό και να είμαστε σε υψηλό επίπεδο επί καθημερινής βάσης» δήλωσε στην «Marca» και συνέχισε:

«Βέβαια ήταν μια δύσκολη προετοιμασία για εμάς. Πολλά πράγματα πήγαν στραβά για την ομάδα. Ωστόσο προσπαθούμε να τα ξεπεράσουμε βοηθώντας ο ένας τον άλλον και κοιτώντας μπροστά» ενώ στάθηκε και στην απουσία του Σέρχιο Γιουλ:

«Είναι δύσκολο να χάνουμε έναν παίκτη σαν κι αυτόν. Είναι απώλεια ως παίκτης και ως άνθρωπος, ο οποίος έχει βοηθήσει αρκετά για πολλά χρόνια την εθνική. Ήταν και ο συγκάτοικος μου! Θα μας λείψει πολύ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα