Αμφίβολος για «Ακρόπολις» και Eurobasket o Τεόντοσιτς!

Αμφίβολος για «Ακρόπολις» και Eurobasket o Τεόντοσιτς!

Αμφίβολος για «Ακρόπολις» και Eurobasket o Τεόντοσιτς!

bet365

Ο Μίλος Τεόντοσιτς εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από μυϊκούς σπασμούς ενώ μέλος του ιατρικού τιμ των Κλίπερς ταξίδεψε στο Βελιγράδι για να διαπιστώσει το μέγεθος του προβλήματος.

Τα μαζεμένα προβλήματα τραυματισμών δεν έχουν αφήσει σε... ησυχία τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος ενημερώθηκε επίσημα χθες (19/8) ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μάρκο Σιμόνοβιτς και τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα ενόψει Eurobasket. Πλέον το μεγάλο ζήτημα σε ό,τι αφορά την εθνική Σερβίας και την παρουσία της στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα αφορά τον Μίλος Τεόντοσιτς αφού όπως αναφέρει το mozzartsport.com, η συμμετοχή του Σέρβου γκαρντ στο τουρνουά είναι αμφίβολη!

Ο Τεόντοσιτς ταλαιπωρείται από το γνωστό πρόβλημα στη γάμπα ενώ έχει μυϊκό σπασμό και μέλος του ιατρικού τιμ των Κλίπερς ταξίδεψε στο Βελιγράδι για να διαπιστώσει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Σέρβος πιθανότατα δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το τουρνουά «Ακρόπολις» προκειμένου να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του στο Eurobasket.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα