Λεσόρτ: «Εκπληκτική η ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα»

Λεσόρτ: «Εκπληκτική η ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα»

Gazzetta team
Λεσόρτ: «Εκπληκτική η ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα»

bet365

Ο Ματίας Λεσόρτ αποκτήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα για να δώσει λύσεις στη frontline της, με τον Γάλλο σέντερ να υποκλίνεται στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας.

Τις πρώτες δηλώσεις ως παίκτης του Ερυθρού Αστέρα έκανε ο Ματιάς Λεσόρτ κατά την άφιξη του στο Βελιγράδι. Ο Γάλλος ψηλός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι των Σέρβων.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι μεγάλη ευχαρίστηση για εμένα να βρίσκομαι στο Βελιγράδι και στην νέα μου ομάδα τον Ερυθρό Αστέρα που είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εμένα. Το σημαντικό για εμένα είναι να εμφανιστώ το συντομότερο δυνατόν έτοιμος ώστε να βοηθήσω την ομάδα. Ξέρω ότι στον σύλλογο έχουν γίνει αλλαγές και ότι υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες, αλλά και έμπειροι που θέλουν να πετύχουν. Θέλω να εξοικειωθώ όσο πιο γρήγορα γίνεται στο νέο περιβάλλον μου και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Δεν μπορώ να περιμένω να αγωνιστώ μπροστά στην εκπληκτικοί ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι μας που είναι μοναδικοί σε όλη την Ευρώπη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα