Εφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Χένρι Φρεντς για τον Άρη

Εφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Χένρι Φρεντς για τον Άρη

Εφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Χένρι Φρεντς για τον Άρη

Για τον Χένρι Φρεντς είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να αποδείξει την αξία του. Στον Άρη έκριναν ότι είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση παίκτη και ο Παναγιώτης Γιαννάκης ότι αξίζει τον κόπο να τον δοκιμάσει. Κι έτσι ο Αμερικανός έφτασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Η περίπτωση του 23χρονου παίκτη προέκυψε πριν από περίπου δέκα ημέρες και ο Άρης αποδέχθηκε την πρόταση για δοκιμή. Ο απόφοιτος του Trinity University έφτασε σήμερα(20/8) στη Θεσσαλονίκη και σημείωσε ότι… «είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Είναι μία νέα εμπειρία για μένα και πάντα ήθελα να έρθω στην Ελλάδα. Θα είμαι μία εξαιρετική εμπειρία και ελπίζω όλα να πάνε καλά για μένα και την ομάδα. Πιστεύω ότι με τις αμυντικές ικανότητές μου και την ικανότητα στη δημιουργία του παιχνιδιού να πείσω τον κόουτς Γιαννάκη. Ελπίζω να μείνει ικανοποιημένος απ’ αυτά που μπορώ να προσφέρω στην ομάδα».

Σε ότι αφορά τις γνώσεις του για τον Άρη, σημείωσε ότι έχει δει κάποια παιχνίδια όπως και αντίστοιχα της Εθνικής Ελλάδας. «Ξέρω ότι ο ΑΡΗΣ είναι μία ιστορική ομάδα με μεγάλη ιστορία, μία ομάδα η οποία έχει παραδοσιακά αρχές στο παιχνίδι της. Τελευταία έχω δει κάποια παιχνίδια του ΑΡΗ από την προηγούμενη σεζόν. Ένας αγώνας που έχω παρακολουθήσει αρκετές φορές είναι αυτός της Εθνικής Ελλάδας με τις ΗΠΑ, το 2006, όταν η χώρα σας κέρδισε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ξέρω ότι ο κόουτς Γιαννάκης ήταν προπονητής σ’ εκείνη την ομάδα», είπε.

Best of internet