Πρεμιέρα για την Ακαδημία Διαμαντίδη & Παπαλουκά σε υπερσύγχρονο χώρο!

ΔΥΟ ΘΡΥΛΟΙ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ

Πρεμιέρα για την Ακαδημία Διαμαντίδη & Παπαλουκά σε υπερσύγχρονο χώρο!

Πρεμιέρα για την Ακαδημία Διαμαντίδη & Παπαλουκά σε υπερσύγχρονο χώρο!

Δύο από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ είναι έτοιμοι να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στα μικρά παιδιά και δη στην Eurohoops Academy που θα φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή τους!

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Θοδωρής Παπαλουκάς θα διδάξουν τα μυστικά του μπάσκετ μέσω της Eurohoops Academy και δη σε αγόρια τα οποία είναι γεννημένα από το 2003 έως και το 2011.

Η Ακαδημία θα λάβει χώρα στο υπερσύγχρονο Eurohoops Dome, όπου θα υπάρχει συνεργασία με πετυχημένους προπονητές της Ελλάδας στην ατομική προπόνηση κι εκγύμναση!

Με αυτό τον τρόπο οι μικροί αθλητές θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιωθούν και ν’ αναδείξουν το ταλέντο τους, πάντα υπό την επίβλεψη των δύο θρύλων του ευρωπαϊκού μπάσκετ. 

Τα βασικά χαρακτηριστικά της Ακαδημίας έχουν ως εξής:

  • Αξιολόγηση των δεξιοτήτων κάθε αθλητή
  • Εξειδικευμένη προπόνηση σύμφωνα με τους προσωπικούς στόχους βελτίωσης
  • Ολιγάριθμα γκρουπ προπόνησης
  • Αξιολόγηση προόδου
  • Συμμετοχή στ’ αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ και σε άλλες σχετικές διοργανώσεις
  • Επιστημονικό προσωπικό ολικής υποστήριξης των Αθλητών (ψυχολόγοι, διατροφολόγοι κ.α.)

Η Academy θα λάβει χώρα τον Σεπτέμβριο αν και ακόμα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι ημερομηνίες. Να σημειωθεί ότι ο χώρος διεξαγωγής θα περιλαμβάνει 3+1 γήπεδα μπάσκετ, αποδυτήρια, Cafe, Boutique, Playroom, Parking.

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή για τα παιδιά τους μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα δήλωσης συμμετοχής που υπάρχει ΕΔΩ

 

Best of internet