Η άρνηση στον Άρη και ο… μονόδρομος του εξωτερικού

Η άρνηση στον Άρη και ο… μονόδρομος του εξωτερικού

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η άρνηση στον Άρη και ο… μονόδρομος του εξωτερικού

bet365

Η τελευταία συζήτηση του Βασίλη Καββαδά με τους ανθρώπους του Άρη δεν οδήγησε πουθενά και υπό αυτές τις συνθήκες η επιλογή του εξωτερικού είναι μονόδρομος…

Καταρχάς είναι απαραίτητο να σημειωθεί ότι (τυπικά) ο Καββαδάς δεν είναι ελεύθερος. Απαιτείται να εκδικαστεί η προσφυγή που έχει καταθέσει (στη FIBA) στην οποία διεκδικεί το σύνολο του διετούς συμβολαίου του. Το τελευταίο διάστημα έγιναν συζητήσεις μεταξύ του Άρη και της πλευράς του παίκτη καθώς ο Παναγιώτης Γιαννάκης τον ήθελε στην ομάδα. Λόγω όμως της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στους «κίτρινους» ήταν αδύνατο να επιτευχθεί συμφωνία δεδομένου του χρέους των (περίπου) 70.000 ευρώ απέναντί του αλλά και του ποσού των 150.000 ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιό του για την επόμενη χρονιά.

Η πρόταση που κατάθεσε ο Άρης περιλάμβανε την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και την ένταξη του χρέους στο νέο συμβόλαιο. Ωστόσο, έχουν γκρεμιστεί οι σχέσεις εμπιστοσύνης και η συγκεκριμένη πρόταση δεν έγινε αποδεκτή από την πλευρά του αθλητή. Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Καββαδάς προτάθηκε σε ομάδες του εξωτερικού έχοντας δώσει προτεραιότητες σε συλλόγους της Ιταλίας και της Ισπανίας.

Και μένει να εκδικαστεί η προσφυγή του για να μείνει και τυπικά ελεύθερος καθώς η υπόθεσή του έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα