Ντουράντ: «Ο τσακωμός του ΛεΜπρόν με τον Ίρβινγκ δεν είναι το τέλος του κόσμου!»

Νίκος Καρφής
Ντουράντ: «Ο τσακωμός του ΛεΜπρόν με τον Ίρβινγκ δεν είναι το τέλος του κόσμου!»

bet365

O Kέβιν Ντουράντ μίλησε για το θέμα που έχει προκύψει με τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Κάιρι Ίρβινγκ, τονίζοντας πως ο «τσακωμός» τους δεν είναι και το τέλος του κόσμου.

Θέση για το «καυτό» θέμα που έχει δημιουργηθεί στο Κλίβελαντ μεταξύ του Κάιρι Ίρβινγκ και του ΛεΜπρόν Τζέιμς πήρε ο Κέβιν Ντουράντ.

Ο «KD» μίλησε στο ESPN και ανέφερε πως η κατάσταση στους Καβαλίερς μετά την απαίτηση του «Uncle Drew» για ανταλλαγή, είναι ένα απλό θέμα που συναντάμε στο ΝΒΑ. Επίσης τόνισε πως δεν πρέπει να το αντιμετωπίζουμε σαν να είναι το τέλος του κόσμου.

«Είναι απλά ένα θέμα που συναντάμε στο ΝΒΑ. Πολλές ομάδες έχουν περάσει τα ίδια στο παρελθόν. Οι δυο τους θα το λύσουν. Έτσι συμβαίνει σε μια σπουδαία ομάδα, σε έναν σπουδαίο οργανισμό. Σίγουρα θα το λύσουν. Δεν είναι το τέλος του κόσμου. Μαζί πήραν το πρωτάθλημα. Σίγουρα αγαπά ο ένας τον άλλο. Αν ο Κάιρι θέλει να κάνει κάτι άλλο, εξαρτάται από αυτόν. Ό,τι και να συμβεί θα είναι για το καλό και των δύο. Είναι δύο μεγάλοι σταρ που απλά αντιμετωπίζουν αυτό το θέμα. Δεν είναι κάτι σοβαρό», ήταν τα λόγια του φόργουορντ των Ουόριορς.

 

NBA Τελευταία Νέα