O Γκούο Αϊλούν εκπρόσωπος της Jordan Brand στην Κίνα!

Gazzetta team
O Γκούο Αϊλούν εκπρόσωπος της Jordan Brand στην Κίνα!

bet365

Ο Κινέζος μπασκετμπολίστας Γκούο Αϊλούν υπέγραψε το συμβόλαιο της... ζωής του με την εταιρεία Jordan έναντι τριών εκατομμυρίων δολαρίων τον χρόνο.

Ο 23χρονος Αϊλούν αποτέλεσε και μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού το 2012 ωστόσο ουδέποτε προχώρησε το ενδιαφέρον που υπήρχε από πλευράς των «πρασίνων».

Όπως ανακοινώθηκε ο ταλαντούχος Κινέζος έκανε το όνειρό του πραγματικότητα αφού από εδώ και στο εξής θα είναι ο εκπρόσωπος της Jordan Brand στο πρωτάθλημα της Κίνας.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Μέχρι πρότινος κανείς παίκτης δεν μπορούσε να φορέσει άλλη μάρκα παπουτσιών εκτός από την Li-Ning, με την οποία είχε υπογράψει το CBA (σ.σ. China Basketball Association) έναντι 60 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όμως από τη στιγμή που έληξε η εν λόγω συμφωνία, η Ομοσπονδία της Κίνας έδωσε το δικαίωμα στους παίκτες να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε άλλη εταιρεία θέλουν, δίχως να υπάρχουν αυστηροί περιορισμοί.

Ο Γκούο θα γίνει ο πρώτος Κινέζος που θα φορέσει «Jordan» στη χώρα του με τον ίδιο να λέει χαρακτηριστικά: «Οταν άρχισα να παίζω μπάσκετ και έβλεπα τους μπασκετμπολίστες στην τηλεόραση να φορούν τα Jordan, πραγματικά μου άρεσαν πάρα πολύ. Αυτή τη στιγμή το όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα».

 

Τελευταία Νέα