Μπάρλοου: «Περιμένω ο κόσμος της ΑΕΚ να φωνάζει για μένα»

Μπάρλοου: «Περιμένω ο κόσμος της ΑΕΚ να φωνάζει για μένα»

Gazzetta team
Μπάρλοου: «Περιμένω ο κόσμος της ΑΕΚ να φωνάζει για μένα»

bet365

Ο Κέλσι Μπάρλοου ήταν εκείνος που άνοιξε τον χορό των «κιτρινόμαυρων» αφίξεων και στις πρώτες του δηλώσεις υπογράμμισε ότι δεν χρειάστηκε να σκεφτεί καθόλου την πρόταση της ΑΕΚ.

Ο 26χρονος γκαρντ/φόργουρντ μίλησε μεταξύ άλλων για τον κόσμο της ΑΕΚ, τα όσα θα προσφέρει στην ομάδα, όπως επίσης και για τους νέους του συμπαίκτες, τους οποίους... γνωρίζει καλά!

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα παίξω στην ΑΕΚ. Υπήρχε ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια της σεζόν και όταν με κάλεσαν δεν το σκέφτηκα στιγμή» ήταν τα πρώτα λόγια του Κέλσι Μπάρλοου, ο οποίος στάθηκε στους νέους του συμπαίκτες.

Βαλένθια – Λας Πάλμας με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Ντάνι Παρέχο σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Και όπως αποδείχθηκε, τους... ξέρει καλά: «Ξέρω τους περισσότερους. Ο Μαικ Γκριν μας έδειχνε ασκήσεις στο Κολέγιο. Επίσης ήμασταν στην ίδια περιφέρεια με τον Μανι Χαρις. Ξέρω τον Ελόνου που παίζαμε ως αντίπαλοι πέρυσι. Γνωρίσω πως στην ομάδα υπάρχει και ο Ντελρόι Τζέιμς. Ανυπομονώ να παίξω μαζί τους»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον κόσμο της ΑΕΚ λέγοντας ότι «πάντα μου άρεσαν οι ομάδες με πολύ κόσμο στο πλευρό τους. Περιμένω να φωνάζουν και για μένα», ενώ κατέληξε:

«Μου αρέσει το παιχνίδι και θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα. Σίγουρα θα προσφέρω ενέργεια και ελπίζω να βοηθήσω σε κάθε τομέα την ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα