Απομένουν τα τυπικά για τον Πέτγουεϊ

Απομένουν τα τυπικά για τον Πέτγουεϊ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Απομένουν τα τυπικά για τον Πέτγουεϊ

bet365

Η συμφωνία του Άρη με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και απομένει η διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών για την επισημοποίησή της. Ο Αμερικανός θέλει να κάνει μια νέα αρχή και οι «κίτρινοι» μια ποιοτική λύση στη θέση «4».

Είναι προφανές ότι οι δύο πλευρές θα ενώσουν τις… ανάγκες τους. Υπό την έννοια ότι ο μεν Παναγιώτης Γιαννάκη επιζητούσε την απόκτηση ενός παίκτη που θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε δύο θέσεις, γνώριζε ότι ο Πέτγουεϊ έχει αυτή τη δυνατότητα και από τη στιγμή που διαπίστωσε ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις απόκτησής του, κίνησε τις διαδικασίες.

Ο δε Αμερικανός προέρχεται από μια δύσκολη σεζόν στην Καρσίγιακα. Στη διάρκεια αυτής δεν «ευχαριστήθηκε»… μπάσκετ, ο χρόνος συμμετοχής του περιορίστηκε στα 15 αγωνιστικά λεπτά κυρίως όμως δεν βρήκε τους χώρους εκτέλεσης που ήθελε. Υπό αυτές τις συνθήκες, αναζητούσε ευνοϊκό περιβάλλον και αυτό του πρόσφερε ο Άρης.

Εν τέλει, η συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου είναι δεδομένη και απομένουν μόνο τα τυπικά για να επισημοποιηθεί.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα