Στο Λονδίνο η Εθνική, εξιτήριο ο Πρίντεζης

Στο Λονδίνο η Εθνική, εξιτήριο ο Πρίντεζης

Gazzetta team
Στο Λονδίνο η Εθνική, εξιτήριο ο Πρίντεζης

bet365

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο για τις φιλικές αναμετρήσεις με τη Μεγάλη Βρετανία ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης πήρε εξιτήριο.

Η Εθνική συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει Eurobasket στο Λονδίνο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει σε δυο φιλικά τη Μεγάλη Βρετανία (18 & 19/8). Η αποστολή της ελληνικής ομάδας ταξίδεψε με σημαντικές απουσίες αφού ο Κώστας Μίσσας δεν έχει στη διάθεσή του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (σ.σ. βρίσκεται στην Κίνα και ήταν το κεντρικό πρόσωπο στο τουρνουά Jump 10) και τους Πρίντεζη, Μπουρούση, Παπαπέτρου οι οποίοι έμειναν στην Αθήνα αφού ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα. Πάντως ο «Πριντ» ένιωσε καλύτερα και πήρε εξιτήριο, σε αντίθεση με τους άλλους δυο διεθνείς.

Με δεδομένες, λοιπόν, τις απουσίες, η Εθνική ομάδα θα παρουσιαστεί ελλιπέστατη στα δύο παιχνίδια με τη Μεγάλη Βρετανία. Όπερ και σημαίνει ότι ο Μίσσας δεν θα μπορέσει να «μοντάρει» την ομάδα όπως θα ήθελε και θα επιθυμούσε χωρίς τέσσερις παίκτες οι οποίοι θα πάρουν μέρος στο Eurobasket. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και εκτός νέου απροόπτου, η Εθνική θα κάνει την τελική της πρόβα στο τουρνουά «Ακρόπολις» όπου αναμένεται να παρουσιαστεί πλήρης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα