Τα συγχαρητήρια του Βασιλιά της Ισπανίας στον Ναβάρο! (pic)

Τα συγχαρητήρια του Βασιλιά της Ισπανίας στον Ναβάρο! (pic)

Τα συγχαρητήρια του Βασιλιά της Ισπανίας στον Ναβάρο! (pic)

O Βασιλιάς της Ισπανίας, Φίλιππος ο ΣΤ', συνεχάρη τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο για το ρεκόρ συμμετοχών του στη «φούρια ρόχα»!  

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα είναι πλέον ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της εθνικής Ισπανίας, φτάνοντας τις 240 παρουσίες με το εθνόσημο στη φιλική αναμέτρηση με τη Βενεζουέλα και αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Χουάν Αντόνιο Σαν Επιφάνιο με 239. Οι Ίβηρες προσπαθούν να ξεπεράσουν το... σοκ του τραυματισμού του Σέρχιο Γιουλ ενώ ο Βασιλιάς της Ισπανίας, Φίλιππος ο ΣΤ', συνεχάρη τον «La Bomba» για το σπουδαίο ρεκόρ.

«Δεχτείτε τα συγχαρητήρια μας για το τρομερό ρεκόρ των 240 συμμετοχών που φτάσατε με τη φανέλα της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Ισπανίας. Συγχαρητήρια για μια λαμπρή διαδρομή γεμάτη επιτυχίες και για τις επιτυχίες που προσφέρετε στην ιστορία του ισπανικού μπάσκετ. Ευχαριστούμε για τα συναισθήματα που μας προσφέρετε, εκπροσωπώντας τις μεγαλύτερες αξίες του αθλητισμού.Τις καλύτερες ευχές μας ώστε να ολοκληρώσετε με επιτυχία την θητεία σας στην εθνική ομάδα στο προσεχές Eurobasket» αναφέρει η επιστολή του βασιλικού ζεύγους στον Ναβάρο.

Best of internet