Χατζηλεοντή: «Όσο γίνεται πιο ψηλά!»

Χατζηλεοντή: «Όσο γίνεται πιο ψηλά!»

Gazzetta team
Χατζηλεοντή: «Όσο γίνεται πιο ψηλά!»

bet365

Η Εθνική ομάδα Κορασίδων ετοιμάζεται για τη δική της πρεμιέρα στο Eurobaket U16 Β΄κατηγορίας το οποίο θα διεξαχθεί στα Σκόπια απέναντι στο Ισραήλ (17/8, 21:00) , με την Ιωάννα Χατζηλεοντή να δίνει το σύνθημα για την άνοδο!

«Ο στόχος όλων των κοριτσιών, αλλά και του επιτελείου είναι να φτάσει η Εθνική Ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Δηλαδή και στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου αν μπορέσουμε, για να έχουμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε του χρόνου στην Α’ Κατηγορία» δήλωσε η 15χρονη φόργουορντ και συνέχισε:

«Εννοείται πως η αποστολή μας θα είναι δύσκολη. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε αξιόλογες ομάδες, οι οποίες σίγουρα θα θέλουν κι αυτές το "εισιτηριο" για την Α’ κατηγορία. Και θα το δούμε αυτό από την πρώτη μέρα. Στην πρεμιέρα αντιμετωπίζουμε το Ισραήλ, έχουμε προετοιμαστεί γι’ αυτό το παιχνίδι και πιστεύω ότι το πάθος, σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, θα μας φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Η Χατζηλεοντή πιστεύει πως από τα μεγάλα συν για την ελληνική ομάδα και το κλειδί για να πετύχει το στόχο της είναι «η διάθεσή μας στην άμυνα και το σωστό διάβασμα στην επίθεση».

Όσο για το γεγονός ότι οι περισσότερες από τις κοπέλες δίνουν για πρώτη φορά ραντεβού σε μεγάλη διοργάνωση, είναι κάθετη: «Η ηλικία δεν επηρεάζει σε κάτι το κλίμα της ομάδας, καθώς ο στόχος είναι κοινός και ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα στις μικρότερες να αποκτήσουν εμπειρίες που θα αποδειχθούν πολύτιμες για τα επόμενα χρόνια».

Η ίδια δείχνει να έχει κέφι, διάθεση και ετοιμότητα, παρά το γεγονός ότι ελάχιστα έχει σταματήσει όλο το καλοκαίρι: «Υπάρχει κούραση, αλλά η αγάπη γι’ αυτό που κάνω τα διαγράφει όλα και με βοηθάει να συνεχίσω. Θέλω να βρίσκομαι εδώ».

 

Τελευταία Νέα