Κριμίλη: «Να φτάσουμε στην άνοδο»

Κριμίλη: «Να φτάσουμε στην άνοδο»

Κριμίλη: «Να φτάσουμε στην άνοδο»

Η Ιωάννα Κριμίλη μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ για την προσπάθεια που θα κάνει η Εθνική Κορασίδων στο Eurobasket U16 (Β' Κατηγορίας) για άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Η Εθνική Κορασίδων βρίσκεται στα Σκόπια, όπου και θα πάρει μέρος στο Eurobasket U16 (Β' Κατηγορίας) (17-26/08).

Η Ιωάννα Κριμίλη μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ για την προσπάθεια της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή διοργάνωση και είπε αρχικά: «Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά. «Βρεθήκαμε» μέσα στο γήπεδο και έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ δυναμικό σύνολο, που πιστεύουμε ότι μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. Δεν κοιτάμε μακριά όμως από τώρα. Ο στόχος μας είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να βελτιωνόμαστε και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο που είναι η άνοδος στην Α’ Κατηγορία».

Για το καλό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στις αθλήτριες, η αρχηγός της ομάδας ανέφερε: «Είναι γεγονός. Ξέρουμε πως το καλό κλίμα σε μια ομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για να επιτευχθεί ο όποιος στόχος αυτή θέτει. Και το γεγονός ότι έχουμε έρθει όλες με πολύ όρεξη και ενθουσιασμό, μαζί με την χημεία που έχουμε μεταξύ μας στο γήπεδο μας έχει βοηθήσει να γίνουμε όλες μια πολύ  καλή παρέα. Και μην ξεχνάμε: Ο κοινός στόχος βοηθάει στην δημιουργία του ζεστού κλίματος στην ομάδα».

Για τον όμιλο της Εθνικής (Σουηδία, Ισλανδία, Ισραήλ, Λουξεμβούργο), υποστήριξε: «Όλες οι ομάδες είναι καλές. Στον όμιλό μας συνυπάρχουμε με ομάδες που πιστεύουμε πως μπορούμε να ανταγνωνιστούμε. Αυτό που θα κάνουμε εμείς, είναι να κοιτάξουμε την δική μας ομάδα. Αν εμείς είμαστε έτσι όπως μπορούμε να είμαστε, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν».

Για το δυνατό σημείο της ομάδας και στο τι πρέπει να προσέξει περισσότερο, τόνισε: «Ως ομάδα μας χαρακτηρίζει το γεγονός ότι έχουμε μεγάλο ρόστερ και οι καλές σχέσεις μεταξύ μας, η χημεία θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Επίσης, δίνουμε μεγάλη έμφαση στο πλάνο και στις οδηγιες του τεχνικού επιτελείου μας, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η άνοδος».

Best of internet