«Δεν έφυγα ποτέ από το "σπίτι" μου»

Gazzetta team
«Δεν έφυγα ποτέ από το "σπίτι" μου»

bet365

Ο Γιάννης Γιαννόπουλος επιστρέφει στη θέση του προπονητή στον Δούκα μετά από διάλειμμα δύο χρόνων, με τον ίδιο να δηλώνει πως δεν έφυγε ποτέ από το «σπίτι» του.

Τα 10 χρόνια παρουσίας στον πάγκο του Δούκα φαίνεται πως δεν μπορούν να ξεχαστούν από τον Γιάννη Γιαννόπουλο, ο οποίος επιστρέφει για τρίτη φορά στο τιμόνι της ομάδας σε αυτόν με στόχο να ηγηθεί μιας σημαντικής και άκρως προκλητικής φιλόδοξης προσπάθειας, μετά τα όσα συνέβησαν στο εσωτερικό του συλλόγου.

Οι δηλώσεις για την επιστροφή του στον Δούκα και την στρατηγική της ομάδας

«Δεν έφυγα ποτέ από το σπίτι, απλά ήμουν σε άλλο δωμάτιο. Ο ΑΣΕΔ είναι ένα μεγάλο σωματείο και έχει την δική του ιστορία στον χώρο, μια ιστορία που μετράει περίπου 40 χρόνια και πολλές διακρίσεις. Έχει την εμπειρία και τους ανθρώπους ώστε να ξεπερνά τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται, συνεχίζοντας να προσφέρει στον Ελληνικό αθλητισμό. Αυτό θα κάνει και τώρα».

Ο στόχος δυνατών υποδομών που θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν σε εθνικό επίπεδο παραμένει προτεραιότητα και πλέον αναβαθμίζεται ο ρόλος των πρωταθλητών Εφήβων και Νέων οι οποίο καλούνται να αποκτήσουν σημαντικό ρόλο και στη στελέχωση της ανδρικής ομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να έρθει άμεσα σε επαφή με όλους τους αθλητές που ανήκουν στην ομάδα και μπορούν να έχουν ρόλο στην Α2 προκειμένου να δώσει το στίγμα και να εξηγήσει την φιλοσοφία της όλης προσπάθειας.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα