Γκασόλ: «Να πάρουμε το χρυσό για τον Γιουλ»!

Γκασόλ: «Να πάρουμε το χρυσό για τον Γιουλ»!

Κάτια Πετροπούλου
Γκασόλ: «Να πάρουμε το χρυσό για τον Γιουλ»!

bet365

Ο Παού Γκασόλ θέλει το χρυσό μετάλλιο στο προσεχές Eurobasket για έναν και μόνο λόγο: για να το αφιερώσει στον Σέρχιο Γιουλ!

Ο τραυματισμός του Σέρχιο Γιουλ συγκλόνισε τους παίκτες της Ισπανίας και πλέον θέλουν να του κάνουν ένα μεγάλο δώρο: το χρυσό μετάλλιο στο προσεχές Eurobasket (31/08-17/09).

Ο Παού Γκασόλ μίλησε σε ισπανικά μέσα και εξέφρασε την επιθυμία να φτάσει ψηλά η «φούρια ρόχα», για να κάνει χαρούμενο τον 29χρονο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Δεν υπάρχουν λόγοι για να πάρεις το χρυσό. Πάντα είναι μια μεγάλη πρόκληση να κατακτήσεις το Eurobasket, ειδικά όταν είσαι ήδη επιτυχημένος, όπως εμείς, είναι πιο εύκολο να εφησυχαστείς και να αφήσεις τους άλλους να παλέψουν γι' αυτό. Οι καταστάσεις είναι πάλι δυσάρεστες για εμάς κι αυτό δίνει πίστωση στο καλό αποτέλεσμα που μπορεί να έρθει. Μακάρι να πάρουμε το χρυσό και να το αφιερώσουμε στον Γιουλ! Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας», είπε αρχικά ο ψηλός των Σπερς.

Live Streaming* στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out* για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος. * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+)!

«Σοκαριστήκαμε με τον τραυματισμό του. Είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο σε όλους. Ήταν ένα ψυχολογικό και συναισθηματικό σοκ για την ομάδα, επειδή είναι πολύ σημαντικός, τον εκτιμούν όλοι και ξαφνικά σου λένε πως θα κάνει επέμβαση και θα μείνει εκτός για μήνες. Μας επηρέασε όλους. Κανείς δεν κοιμήθηκε εύκολα εκείνο το βράδυ. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στην δουλειά και να υποστηρίζουμε τον Γιουλ», ανέφερε και πρόσθεσε για το ενδεχόμενο που δεν έρθει το χρυσό, αλλά ένα άλλο μετάλλιο: «Ένα ασημένιο ή ένα χάλκινο μετάλλιο μπορείς να το αναγνωρίσεις λίγο ή πολύ. Το σημαντικό είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό τις δύο εβδομάδες της διοργάνωσης».

Τέλος, όσον αφορά το ρεκόρ που εμφανίσεων με την Ισπανία που κατέρριψε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο κι ότι μπορεί να τον ξεπεράσει, σχολίασε: «Λέει πολλά από μόνο του το γεγονός πως έχει ηγηθεί σε τόσα ματς στην εθνική. Έχει δεσμευθεί με την ομάδα. Είμαι περήφανος για εκείνον, που είμαι φίλος του κι έχω μεγαλώσει μαζί του. Δεν έχω να ξεπεράσω κανέναν, απλά απολαμβάνω αυτές τις στιγμές, γιατί δεν ξέρεις ποτέ αν θα τις ζήσεις ξανά. Τον συγχαίρω για όλα όσα έχει καταφέρει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα