Λοτζέσκι: «Τα πάντα έγιναν για κάποιον λόγο»

Λοτζέσκι: «Τα πάντα έγιναν για κάποιον λόγο»

Γιώργος Κούβαρης
Λοτζέσκι: «Τα πάντα έγιναν για κάποιον λόγο»

bet365

Λίγο μετά τις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της «πράσινης» ΚΑΕ, ο Ματ Λοτζέσκι στάθηκε στην απόφασή του να μετακομίσει στον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός (με βελγικό διαβατήριο) εξήγησε στο twitter τον λόγο που επέλεξε Παναθηναϊκό, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί και στην πρώην ομάδα του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του για τα τέσσερα υπέροχα χρόνια. Ήταν χρόνια με υπέροχες αλλά και με άτυχες αναμνήσεις. Χωρίς τους τραυματισμούς τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Η οικογένειά μου και εγώ λατρεύουμε να είμαστε στην Ελλάδα και σίγουρα δεν θα ξεχάσουμε τα όσα ζήσαμε στον Ολυμπιακό»

Και κατέληξε: «Πλέον κοιτάω μπροστά, να είμαι υγιής και να κάνω το καλύτερο για τη νέα μου ομάδα ώστε να πετύχουμε τους υψηλούς μας στόχους. Όλα έγιναν για κάποιον λόγο και τώρα είναι ώρα να κοιτάξω μπροστά. Ευχαριστώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα