Η «συγνώμη» του Ντουράντ για τα σχόλιά του για την Ινδία (pic)

Gazzetta team
Η «συγνώμη» του Ντουράντ για τα σχόλιά του για την Ινδία (pic)

bet365

Μετά την επίσκεψή του στην Ινδία, ο Κέβιν Ντουράντ έκανε κάποια απαξιωτικά σχόλια για τη χώρα, γεγονός που τον ανάγκασε να ζητήσει συγνώμη... μετανιωμένος.

Συγκεκριμένα, ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ είχε κάνει λόγο για «μια χώρα στην οποία που είναι 20 χρόνια πίσω από πλευράς γνώσης και εμπειρίας! Έχει αγελάδες στους δρόμους, μαϊμούδες τρέχουν παντού, λάσπη, άνθρωποι στο πεζοδρόμιο, φτώχεια, ανθρώπους που ζουν σε μισοτελειωμένα σπίτια και ξαφνικά μέσα σε όλα το Ταζ Μαχάλ».

Όσο για την απολογία του; «Ζητώ συγγνώμη που τα σχόλιά μου παρερμηνεύτηκαν. Είμαι ευγνώμων για το χρόνο που πέρασα εκεί και το λάθος είναι δικό μου, έπρεπε να εκφραστώ διαφορετικά. Μίλησα για τη διαφορά ανάμεσα σε όσα φανταζόμουν και όσα συνάντησα στο Δελχί και στο πού βρίσκεται εκεί το μπάσκετ σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο. Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν. Θα επιστρέψω στην Ινδία για περισσότερα camp και όμορφα πράγματα. Λυπάμαι και πάλι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα