Στον ΓΣ Λάρισας - Φάρο ο Διαμαντάκος

Gazzetta team
Στον ΓΣ Λάρισας - Φάρο ο Διαμαντάκος

bet365

Ο ΓΣΛ - Φάρος ενισχύθηκε με την απόκτηση του Γιώργου Διαμαντάκου ενόψει της συμμετοχής του στην Basket League.

Η ανακοίνωση των Θεσσαλών

«Ο Γυμναστικός Λάρισας – Φάρος ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Διαμαντάκου.

Ο αθλητής είναι γεννημένος στις 14 Ιανουαρίου 1995, έχει ύψος 2.15 και αγωνίζεται στην θέση του σέντερ. Παρά το νεαρό της ηλικίας του τον ακολουθούν πολλές περγαμηνές, καθώς είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες U-16, U-18, U-19, U-20.

Γεννημένος στην Σπάρτη, ξεκίνησε την καριέρα του στο μπάσκετ από τον Σπάρτακο, και σε ηλικία 17 ετών πήρε μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, ακολούθησε η Κηφισιά, η κροατική Σίμπενικ, ο Απόλλων Πάτρας για να έρθει η ώρα να φορέσει τα χρώματα του Γυμναστικού.

Στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό το 2015 και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 18 ετών στην Λετονία, αναδείχθηκε 3ος σκόρερ έχοντας πετύχει 18.4 πόντους. Επίσης στην συγκεκριμένη διοργάνωση κέρδισε τον τίτλο του 2ου ριμπάουντερ με 11».

Ο ίδιος δήλωσε για την μεταγραφή του: «Εκτιμώ πολύ τον προπονητή μου Θανάση Σκουρτόπουλο, με τον οποίο ξεκίνησα και θεωρώ ότι είναι μεγάλη μου τιμή που με επέλεξε φέτος για την ομάδα της Λάρισας, όπου υπέγραψα και θα αγωνίζομαι για δύο χρόνια. Μου αρέσει πολύ που είναι μια νέα ομάδα, ένα νεανικό σύνολο με πολλούς ταλαντούχους παίκτες που διψούν για διάκριση. Πιστεύω πως λείπει αυτό από την Ελλάδα, δηλαδή το να εμπιστεύονται νεαρούς παίκτες, πρέπει να αλλάξει αυτό, να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα του Γυμναστικού και οι παράγοντες όπως και οι προπονητές να εμπιστεύονται τους νεαρούς γιατί ουσιαστικά αποτελούν το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα