«Παίζει» δυνατά του Γκρέιντζερ για Ρεάλ!

Κάτια Πετροπούλου
«Παίζει» δυνατά του Γκρέιντζερ για Ρεάλ!

bet365

Ο τραυματισμός του Σέρχιο Γιουλ έχει φέρει αναταράξεις στην Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία φέρεται πως εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Τζέισον Γκρέιντζερ.

Αντιμέτωπη με το πλήγμα της απουσίας του Σέρχιο Γιουλ δεν έρχεται μόνο η εθνική Ισπανίας, αλλά και η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο 29χρονος γκαρντ θα μείνει εκτός παρκέ για περίπου επτά μήνες, μετά τον άσχημο τραυματισμό που υπέστη στο φιλικό με το Βέλγιο.

Συνεπώς, οι άνθρωποι της «Βασίλισσας» ψάχνουν τον αντικαταστάτη του και σύμφωνα με ισπανικά μέσα, το όνομα του Τζέισον Γκρέιντζερ «παίζει» πολύ δυνατά τις τελευταίες ώρες.

Ο Ουρουγουανός γκαρντ είναι από τους ελάχιστους αξιόπιστους παίκτες που έχουν μείνει ελεύθεροι στην αγορά, καθώς δεν έχει βρει ακόμα ομάδα, μετά την διετία που πέρασε στην Εφές.

Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στα Virtual Sports (21+)!

Μάλιστα, οι «μνηστήρες» από την Ισπανία για τον 27χρονο αθλητή είναι αρκετοί, καθώς εξακολουθεί να βρίσκεται στο «στόχαστρό» της Μπασκόνια, αλλά και των Μπαρτσελόνα και Μάλαγα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα