Μοτιεγιούνας: «Θα ήμουν χαζός να αρνηθώ τόσα χρήματα»!

Κάτια Πετροπούλου
Μοτιεγιούνας: «Θα ήμουν χαζός να αρνηθώ τόσα χρήματα»!

bet365

Ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας μίλησε για την απόφασή του να αγωνιστεί στην Κίνα και αποκάλυψε τον λόγο που είπε «όχι» στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μετά από πέντε χρόνια στις ΗΠΑ, ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας θα συνεχίσει στην καριέρα του, όχι στην Ευρώπη, αλλά ακόμα πιο μακριά, στην Κίνα.

Ο 26χρονος φόργουορντ/σέντερ, που φερόταν να είχε πει «ναι», αλλά υπό όρους, στην Ζαλγκίρις, απάντησε τελικά θετικά στους Shandong Golden Stars κι εξήγησε την απόφασή του αυτή στην λιθουανική ιστοσελίδα «krepsinis.lt».

«Δεν ήταν εύκολη απόφαση, επειδή είχα προτάσεις από πολλές ομάδες. Οι Κινέζοι αρχικά είχαν προσφέρει λιγότερα χρήματα, αλλά στην συνέχεια έδιναν όλο και περισσότερα και θα ήμουν χαζόν αν είχα αρνηθεί μια τέτοια πρόταση. Κανένας παίκτης δεν θα μπορούσε να πει όχι σε τέτοια πρόταση», εξήγησε ο Μοτιεγιούνας.

Όσο για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη; Η καλύτερη πρόταση που είχε ήταν από την Μακάμπι, η οποία αλλάζει προπονητές σαν να ήταν... πουκάμισα! «Η πρότασή τους ήταν πολύ καλή, αλλά έχουν αλλάξει 10 προπονητές μέσα σε δύο σεζόν. Δεν ξέρεις ποτέ ποιος θα είναι ο επόμενος μετά από ένα - δύο μήνες και αν θα μπορείς να συνεργαστείς μαζί του ή να παραμείνεις στην ομάδα. Γι' αυτό το λόγο ακριβώς εξέτασα προσεκτικά την πρότασή τους, αλλά αρνήθηκα», ανέφερε ο πρώην παίκτης της Ζαλγκίρις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα