Ανέλαβε τον Πανελλήνιο ο Μπουλιάκης!

Gazzetta team
Ανέλαβε τον Πανελλήνιο ο Μπουλιάκης!

bet365

Ο Θανάσης Μπουλιάκης είναι εκείνος που ανέλαβε τις τύχες του Πανελληνίου στη μεγάλη επιστροφή της ομάδας στις Εθνικές κατηγορίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Θανάση Μπουλιάκη, ο οποίος θα την οδηγήσει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου έχει εμπιστοσύνη στην προπονητική επάρκεια του νέου κόουτς της ομάδας, ενώ παράλληλα δείχνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι σέβεται και τιμά τη συνεργασία της με τη θεσσαλική ομάδα.

Ο Θανάσης Μπουλιάκης ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα το 1987 στην Ολύμπια. Μετακόμισε στον Γ.Σ. Λάρισας και μετά στην ΕΑΛ, πριν φύγει για τη Λαμία. Ακολούθησε η Γερμανία και η εξάμηνη παραμονή στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. ΕΑΛ, Νίκαια και Κεραυνός ήταν οι υπόλοιπες ομάδες, που έπαιξε ως αθλητής. Ως προπονητής ανέλαβε τις τύχες της Νίκης Βόλου, του Γ.Σ. Λάρισας και τώρα θα “δοκιμαστεί” στον Πανελλήνιο».

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Κρου - Μπόλτον. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

 

Τελευταία Νέα