Για... νέο showtime η Εθνική κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία

Gazzetta team
Για... νέο showtime η Εθνική κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία

bet365

Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει στον τελικό του τουρνουά της Πάτρας την Μεγάλη Βρετανία (21:00, ΕΡΤ-1), με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμένει και πάλι εκτός αγώνα.

Μετά την διαστημική εμφάνιση απέναντι στην Ρουμανία και την εκκωφαντική νίκη στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Μεγάλη Βρετανία (21:00, ΕΡΤ-1) στον τελικό του τουρνουά της Πάτρας.

Σίγουρα κανείς δεν περίμενε μια τόσο άνετη επικράτηση και μια τόσο εξαιρετική παρουσία στο πρώτο «ξεμούδιασμα» μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με τον Κώστα Μίσσα να περιμένει -πλέον- μεγαλύτερο... ανταγωνισμό στο δεύτερο φιλικό.

Το σίγουρο είναι ότι θα μείνει και πάλι εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο τουρνουά του Βελιγραδίου.

Από το πρώτο ματς έμειναν εκτός 12άδας και οι Κώστας Μήτογλου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, οι οποίοι -εκτός απροόπτου- θα πάρουν σήμερα (8/8) τις δικές τους ευκαιρίες κόντρα στους Βρετανούς.

Φυσικά το ενδιαφέρον του κόσμου είναι πολύ μεγάλο και το κλειστό «Δ. Τόφαλος» αναμένεται να είναι κατάμεστο για δεύτερη συνεχόμενη βραδιά.

 

Τελευταία Νέα