Θα τιμηθεί για την προσφορά του στην Γεωργία ο Πατσούλια

Gazzetta team
Θα τιμηθεί για την προσφορά του στην Γεωργία ο Πατσούλια

bet365

Για τη σημαντική προσφορά του στην Γεωργία θα τιμηθεί ο Ζάζα Πατσούλια από τον Πρόεδρο της χώρας.

Ο Ζαζα Πατσούλια θα τιμηθεί από τον Πρόεδρο της Γεωργίας για όλα αυτά που έχει προσφέρει στη χώρα του, σε μια εκδήλωση που θα γίνει στις 6 Αυγούστου.

Ο παίκτης των Ουόριορς, ο οποίος σήκωσε τον πρωτάθλημα του ΝΒΑ, τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος για το βραβείο αυτό, ενώ ανέφερε πως είναι πολύ ευτυχισμένος που εκπροσωπεί την πατρίδα του.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Ντόρτμουντ – Μπάγερν Μονάχου (21+).* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«Είναι μεγάλη τιμή και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το βραβείο. Θυμάμαι όταν ονειρευόμουν ότι θα γίνω επαγγελματίας παίκτης στα γήπεδα του Τμπιλίσι. Τα όνειρα που έκανα νέος, έγιναν πραγματικότητα και κατέκτησα το πρωτάθλημα του NBA. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που εκπροσωπώ την πατρίδα μου, τώρα θέλω να γιορτάσω με τους ανθρώπους μου στην περιοχή που μεγάλωσα», ανέφερε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα