Απέκτησε Γερομιχαλό η Κύμη

Gazzetta team
Απέκτησε Γερομιχαλό η Κύμη

bet365

Στην Κύμη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Γερομιχαλός, κάτι που ανακοίνωσε η ομάδα.

Ο Δημήτρης Γερομιχαλός αποτελεί πλέον και επίσημα παίκτη της Κύμης, μετά από μια τριετία που έπαιζε στους Μαχητές Δόξας Πεύκων.

«Ένας «μαχητής» στην Κύμη! Παίκτης της ομάδας μας ο Δημήτρης Γερομιχαλός! Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την συμφωνία της με το αθλητή Δημήτρη Γερομιχαλό, ο οποίος την σεζόν 2017-18 θα αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας μας.

Ο Δημήτρης Γερομιχαλός είναι 23 χρονών και αγωνίζεται ως point guard. Τα τελευταία τρία χρόνια φορούσε την φανέλα των Μαχητών Δόξας Πεύκων, όντας ,παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο βασικός play maker της ομάδας του. Την σεζόν που μας πέρασε πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, έχοντας μ.ο. 9,9 πόντους και 4 ασίστ σε 33 παιχνίδια. Πριν από τα Πεύκα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κύμης έπαιξε μια χρονιά στη Β Εθνική με τον Αργοναύτη Καλαμαριάς, ενώ ξεκίνησε την μπασκετική του πορεία από τις μικρές ομάδες του Άρη. Μάλιστα, με την φανέλα των Θεσσαλονικέων κατέκτησε των πανελλήνιο εφήβων του 2012, με τον ίδιο να αναδεικνύεται σε MVP του τελικού του πρωταθλήματος!

Με την απόκτηση του Γερομιχαλού το ελληνικό στοιχείο στο αγωνιστικό ρόστερ του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης δυναμώνει, ενώ στην διάθεση του Γιάννη Καστρίτη προστίθεται ένας ιδιαίτερα φέρελπις παίκτης, ο οποίος διακρίνεται για το μαχητικό του πνεύμα και για το δυναμικό τρόπο παιχνιδιού του. Καλωσορίζουμε λοιπόν τον Δημήτρη Γερομιχαλό στα τάξεις της ομάδας μας και είμαστε σίγουροι ότι θα έχει μεγάλη συνεισφορά στην επίτευξη των στόχων μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα